Part 1

333 15 1
                                    

Беатрис;

Не отразявах Никол изобщо. Говореше ми за някакъв виц, които чула през деня, а аз... Какво правех аз? Наблюдавах момичето за, което мислех всяка сутрин когато отваря очите си, всяка вечер в която ги затварях и заспивах докато тя е в мислите ми..

Тя се кикотеше на нещо за което си говореше с момчетата покрай нея.
Ник се приближи към нея и ѝ подаде цигара. Тя я взе и след това ме погледна. Усмихна ми се, намигна ми след това сложи цигарата между устните си и ми направи знак с ръка за огънче. Не отделяше очи от мен нито за момент.

Пребърках бързо джобовете си и когато намерих запалка и я показах. Тя тръгна с бързи крачки, а когато вече бе до мен доближи цигарата си до вече запалената от мен запалка и вдиша дълбоко от дима. Хвана цигарата си с два пръска и го издиша бавно след което отново ми се усмихна.

Интересното е, че Ник вече и беше предложил запалката си, но тя не я прие. Дори не го отрази.

Тя се се върна обратно при момчетата. Заприказваха се сладко, сладко.

Аз и Никол се дръпнахме настрани и тъй като бяхме под един подлез имаше стълби. Точно там се настанихме ние.

Дарина и момчетата бяха точно пред нас. Само като ги гледах как се смеят ми идеше да се разбеснея. Извадих кутията с цигари от джоба си, хванах една произволно и я сложих между устните ми. Използвах запалката която бях предложила на Дарина. Запалих цигарата си и докато слушах простотиите за които си говорят вдишах от дима.

Честно хората казват, че когато си напрегнат и пушиш цигара-се отпускаш.
Това е така. До една степен дима от цигарата влияе на мозъка по такъв начин, че за момент го замества и той може да си почине.
Знам, че е вредно, но обичам това чувство. Обичам когато вдишам и се отпускам до момента в който не издишам дима.

-Хайде, моля те. -бях потънала в разсъжденията си на тема цигари. Прекалих. Когато се осъзнах, чух гласа на Ник. Молеше нещо Дарина, но не можах да разбера какво точно. Заслушах се в разговора им, докато дима от цигара лютеше на очите ми.

-Казах нещо. Нямам намерение да се занимавам с излишни неща. -режеше го както си иска без да и мигне окото. Това ме накара да се усмихна без дори да знам за какво става дума.

-Добре, защо?-продължаваше да и се бута, а аз вече се изнервях.

Доближих пръсти до устните си заедно с цигарата ми. Дръпнах от нея възможно най-много.
Това не ми понесе и се разкашлях. Привлякох вниманието на всички. Никол побърза да покаже колко е притеснена и веднага скочи.

Bitchin'Where stories live. Discover now