Η συνάντηση..

560 42 0
                                    

Εύα..

Ενω κοιμομουν νιώθω ενα σωμα δίπλα μου να με κουνάει..ανοίγω τα ματια μου και βλέπω τον Οδυσσεα να με κοιτάει με ενα ωραία λοξό χαμόγελο..
Οδ:Καλημέρα..
Εγώ:Καλημέρα..
Οδ:Πως κοιμηθηκες?
Εγώ:Καλά..αν και μου πονάει το κεφάλι μου..
Οδ:Ελα πάρε..
Μου είπε και μου έδωσε ενα χάπι και ενα ποτήρι νερό..τα πείρα και με και του λέω..
Εγώ:Τι ηταν αυτά?
Οδ:Ναρκωτικά..
Εγώ:ΤΙ ΕΙΝΑΙ?!?😨
Οδ:Ντεπόν ειναι ρεε.. ηρέμησε..😂
Εγώ:Πφφ..
Ο Οδυσσέας είχε έρθει σχεδόν μπροστά μου σε απόσταση αναπνοής..απλα τον κοιτουσα..σε μερικά δευτερόλεπτα έρχεται πιο κοντά και με φιλάει σχεδόν..γλωσσοφιλο..τον σταμάτησα ενω δεν ήθελα και του ειπα..
Εγώ:Δεν πρεπει..
Οδ:Όχι..πες μου τι νιώθεις κάθε φορά που σε αγγιζω που σε φιλαω που σε αγκαλιάζω.. Νιώθεις τίποτα πια??Η απλα σε φιλ..
Τον διεκοψα ενω τον φιλησα πεταχτά και τπυ είπα..
Εγώ:Σαγαπαω..απλα είναι λίγο κάπως τα πράγματα..
Πριν απαντήσει ο Οδυσσέας ακούμε δυνατούς ηχους συνεχώς λες και σπάει κάποιος την πόρτα..ο Οδυσσέας πήγε να δει και μετα απο κάτι δευτερόλεπτα έρχεται πανικόβλητος και μου είπε..
Οδ:Ντυσου γρήγορα πάρε τα πραγματα σου και πάμε να φύγουμε..
Μου είπε σιγανα..
Εγώ τον άκουσα και ετοιμαστηκα μαζί του σήκωσε το χαλί απο κάτω και σηκώνει και ενα μεγάλο πράγμα κάτι σαν "καπάκι" μπαίνει μέσα ενω με πέρνει προσεκτικά εμενα στην αγκαλιά του και με κατεβάζει σιγά σιγά τα κλείνει όλα μου κράτησε το χερι και αρχίσαμε να περπατάμε με γρήγορο ρυθμό..μετα απο λίγο που σταμάτησα με σε ενα κάτι σαν σπίτι καθησαμε και του είπα..
Εγώ:Τι είναι εδώ?
Οδ:Κάτι σαν δευτερο σπίτι..
Εγώ:Τι έγινε πριν?
Οδ:Μπήκαν κλέφτες σπίτι..
Εγώ:Τους ξες?
Οδ:Ναι..
Εγώ:Είναι εγκληματίες..
Οδ:Ναι..
Εγώ:Σαν και εσένα..
Οδ:Όχι!Εγώ δεν είμαι σαν αυτους..αυτοί έχουν κανει ακόμη πιο χειρότερα πράγματα.. Με αυτούς είχα δεθεί ήμουν σαν οικογένεια σαν αδέλφια τους είχα αλλά πιο παλιά προσπάθησα να αλλάξω για μια αλλά δεν μπόρεσα με βοήθησε πολύ αλλά οι αλλη με αππμακρυνανε απο κάθε τι που εκανα εκτός..το να κλεβω..αλλά όσο αυτή με βοηθούσε τόσο κοινδυνευε..και έφυγε..για παντα..γι αυτό και τώρα δεν θέλω να μπλεξω ποτε ξανά με αυτούς.. Μου άλλαξαν την ζωή απο μια μαλακια που έκανα.. Αλλά όχι θα φύγω απο αυτους και θα συνεχίσω την ζωή μου..μαζί σου.. Χωρίς κυνδινους και μαλακιες..
Δεν του είπα τίποτα..δεν ήξερα τι να πω..αλλά ήμουν πολύ χαρούμενη!Θα κάνω οτι μου ζητήσει για να είμαι μαζί του..τον αγκαλιασα και του ειπα..
Εγώ:Και εγώ θα είμαι μαζί σου για όσο χρειαστεί..
Και μειναμε αγκαλιασμενοι για λίγο..

Μια Μεγάλη Ιστορία ΑγάπηςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα