Η Πρωτη Μερα..

2.1K 86 0
                                    

Εεμ... Ας ξεκινήσουμε.. Βάζω ξυπνητήρι στης 10:00 γιατί έχουμε κούτες να κουβαλήσουμε αύριο!
Αυτές οι υπέροχες ώρες ύπνου μου τις διέκοψε το ξυπνητήρι,δεν έχω τόσο θέμα το να ξυπναω το πρωί αλλά όταν βλέπω ωραία όνειρα δεν θέλω ποτέ να ξυπναω!Τεσπα πήγα να το κλείσω σηκώθηκα και πήγα μέσα να πληνω δόντια πήγα κάτω και έφτιαξαν πρωινό ότι είχε δηλαδή γιατί τα είχαμε βάλει τα πράγματα σε κούτες τότε έβαλα ένα μπολ με γάλα βρώμη και διάφορα φρούτα κομένα και πήγα να καθησω στον καναπέ αλλά θυμήθηκαν ότι δεν είχε έπιπλα το σπίτι μας μόνο κρεβάτια και ένα ψυγείο οπότε καθησα στο πάτωμα και έτρωγα μετά πήγα επάνω στις βαλίτσες μου να βάλω κάτι για να φύγουμε έτσι έβαλα μια φόρμα με μια σχετικά κοντή γκρι αμανικη μπλούζα και τα άσπρα μου σταρακια και πήρα την μαύρη μου δερμάτινη τσάντα και πήγα στο αυτοκίνητο..

Περίμενα τους γονείς μου και τον αδελφό μου με το κινητό στο χέρι

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Περίμενα τους γονείς μου και τον αδελφό μου με το κινητό στο χέρι.. Έτσι ήρθαν όταν έρχεται ή μαμά μου μου λέει..
Μαμ: Καλημέρα καρδούλα μου!
Εγώ: Καλημέρα άντε πες και τον μπαμπά να φύγουμε θέλω να δω το σπίτι!
Μαμ: Κώστα αγάπη μου έλα άντε πες και τον Λούκας!
Έτσι βγήκαν ξεκινήσαμε.. Ήμασταν έξω από το σπίτι ήταν ωραίο εξωτερικά,μπήκαμε μέσα και είδα το σαλόνι με την κουζίνα ήταν μαζί αλλά ήταν μεγάλος χώρος κατευθείαν πάω επάνω να δω το δωμάτιο μου ήταν μεγάλο και είχε ένα μπαλκόνι! Μετά κατέβηκα και πήρα τις κούτες μου και πήγα επάνω, δεν ήθελα να αρχηζω από τώρα να βάζω τα πράγματά μου εξάλλου βαριόμουν πήγα κάτω πήρα τα κλειδιά και πήγα να κάνω μια βόλτα έξω να δω πως είναι ή καινούρια γειτονιά! Όταν έκανα την βόλτα τέλος πάντων είχε πολλά στενάκια αλλά απέφευγα να πάω από εκεί, έβλεπα διάφορες μαζεμένες παρέες κοριτσιών και αγοριών που τα αγόρια την έπεφταν στα κορίτσια και οι άλλες τρεχαν τα σάλια τους! ΑΗΔΙΑΣΑ! Πήγα σε ένα μαγαζάκι να πάρω ένα Arizona ( είναι ένα τσάι με ρόδι και μήλο ) είδα ένα αγόρι να μπαίνει μετά από εμένα δεν τον έδωσα σημασία πλήρωσα και βγηκα έξω πήγα σε ένα παγκάκι να καθησω που είχε σε μια πλατεία.Από το πουθενά έρχεται ένα αγόρι το οποίο κάθεται δίπλα μου και μου λέει
??: Άλεξ..χάρηκα!
Εγώ: Εύα και εγώ..
Άλεξ: Καινούρια??
Εγώ: Ναι..
Ήταν μαυρομάτης με μαύρα μαλιά φορούσε ένα μαύρο ωραίο πουκάμισο και μια άσπρη μπλούζα..

 Ήταν μαυρομάτης με μαύρα μαλιά φορούσε ένα μαύρο ωραίο πουκάμισο και μια άσπρη μπλούζα

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Ακούω το κινητό μου να χτυπάει εκείνη την στιγμή έτσι το πήρα και ήταν ή μαμά..
Μαμ: Που είσαι??Άντε έλα πρέπει να κανείς τις κούτες σου..
Εγω: Τώρα μαμ έρχομαι κάθομαι λίγο σε ένα παγκάκι σε λίγο θα έρθω! Της λέω ήρεμα
Μαμ: Ωραία μην χαθείς δεν είναι αργά αλλά δεν ξέρεις ακόμη καλά τους δρόμους..
Και τότε ναι.. Λίγο φοβήθηκα γιατί δεν ήξερα πραγματικά που είναι το σπίτι μου!
Εγώ : Είμαι οκευ μαμ..
Το κλείνω και κοιταω μπροστά..
Άλεξ: Ή μαμά σου ανησυχεί εε?
Εγώ: Εε ναι λίγο.. Εεμ..δεν ξέρω τους δρόμους και γι αυτό δεν ξέρω πως να γυρίσω σπίτι..
Άλεξ: Δεν πειραζη πες την διεύθυνση σου και θα σε πάω με την μηχανή μου αν θες..
Του είπα την διεύθυνση μου και πήγαμε στην μηχανή του.. Ήταν ωραία μαύρη δεν είχε τζαμί μπροστά! Ανέβηκαν επάνω τον αγκάλιασα για να μην πέσω και με πήγενε στο σπίτι..Έξω από το σπίτι σταμάτησε και κοίταξε καλά..
Εγώ: Ευχαριστώ!
Άλεξ: Τίποτα.. Θες να μου δόσεις το τηλ. σου για να σε πάρω να βγούμε?
Εγω: Ναι! Του το έδωσα και μπήκα μέσα στο σπίτι πήγα στη. Κουζίνα και είδα την μαμά μου..
Μαμ: Πήγαινε επάνω να φτιάξεις τα πράγματα σου γιατί μεθ αύριο έχεις σχολείο!
Εγώ: Οκευ μαμ μετά θα κατεβω για φαγητό!
Μαμ: Ένταξη παιδί μου!
Πήγαιναν επάνω και είδα τον αδελφό μου τον χερετησα με το χέρι μου και μπήκα μέσα στο δωμάτιο μου και αρχηζα να βάζω τα πράγματά μου στην θέση τους! Μετά από 2,5 ώρες πήγα κάτω και είπα στην μαμ μου..
Εγώ: Μαμά τι έχει να φάμε??
Μαμ: Μακαρόνια με σάλτσα και τυρί!
Εγώ: Οκε!
Μαμ: Σου άφησα κάτι λεφτά στον πάγκο παρτα και πηγαινε να ψωνησεις λίγα πράγματα γιατί δεν προλαβαίνω!
Εγώ: Οκε!
Τελείωσα και πήγα να πάρω τα λεφτά και τα κλειδιά μου βγξκα έξω και πήγα σε ένα κοντηνο μαγαζί για να πάρω τα απαρετητα..
Και ναι τα πήρα βγξκα έξω και όταν γυρνούσα στο σπίτι άκουγα από στενάκια διάφορες κοπέλες και αγόρια που με σχολίαζαν.. Εγώ δεν τους έδινα σημασία έτσι συνεχηζα να περπατάω με τις δύο σακούλες μου.. Σε κάποια φάση αρχηζα να καταλαβαίνω ότι κάποιος με ακολουθεί πανικοβλήθηκα αλλά μετά σκέφτηκα θετικά έτσι αρχηζα σιγα-σιγα να πηγαίνω λίγο πιο γρήγορα.. Τοτε..


Εεμ.. Ναι ξέρω αγωνία αλλά θα βάλω την Παρασκευή 4/3/16 εύχομαι να σας άρεσε ήταν λίγο βαρετό αλλά ξέρετε όλα τα κείμενα αυτά είναι βαρετα στην αρχή στα επόμενα κεφάλαια θα είναι πιο ενδιαφέροντα! Vote?!?❤

Μια Μεγάλη Ιστορία ΑγάπηςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα