Κεφάλαιο 8

387 50 9
                                    

Harry

"Θα αρραβωνιαστεις;" η φωνή της Liz αντηχεί στο δωμάτιο. Ησυχία. Κανείς δεν μιλά.

Γυρίζω το βλέμμα μου σε εκείνη και παρατηρώ τα βουρκωμενα και όλας μάτια της. "Έπρεπε..Η μαμά μου δεν είναι σε καλή οικονομική κατάσταση και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αρραβωνιαστω αυτήν την πλούσια." Της λέω περιμένοντας να καταλάβει. Αλλά τι να καταλάβει; την έχω κοροϊδέψει τόσες φορές θα έχει δίκιο να μου θυμώσει.

"Απλά..να δεν είναι κάτι τραγικό" Λέω χαλαρά. Η αλήθεια είναι ότι το παίζω πολλές φορές χαλαρός στην πραγματικότητα όμως είμαι τόσο αγχωμένος για κάθε λέξη που λέω μπροστά της. Τώρα ακόμη χειρότερα.

"Ακούς τι λες;" μιλάει ήρεμα αλλά δεν εμποδίζει τα δάκρυα από το να πέσουν στα μάγουλα της. "Μπορούμε να-" πάω να μιλήσω αλλά με διακόπτει. "Όχι..δεν μπορούμε τίποτα.." λέει και γυρίζει την πλάτη της πηγαίνοντας μέσα στο δωμάτιο.

Αμάν ρε Derek. Έρχεσαι και τα καταστρέφεις όλα. Πιάνω ένα βάζο και την στιγμή που πάω να το ρίξω κάτω ακούω την φωνή της Ally. "Μπαμπά; γιατί κλαίει η μαμά;" με ρωτάει και αφήνω το βάζο κάτω αργά.

"Η μαμά χτύπησε το πόδι της για αυτό!" Μπράβο κάτι πιο πειστικό Harry δεν μπορούσες να βρεις;

"Πήγαινε μέσα τότε..γιατί δεν μπορώ να την βλέπω να κλαίει.." το πρόσωπο της κοιτάει στο πάτωμα. "Εντάξει γλυκιά μου απλά πήγαινε να κοιμηθείς.." της χαϊδεύω την πλάτη και πιάνω το χέρι της οδηγοντας την στο δωμάτιο της.

Όταν βεβαιώνομαι πως κοιμάται προχωράω αργά μέχρι το δωμάτιο που είναι η Liz. Κάθομαι λίγο απ' έξω και σκέφτομαι τι μπορώ να πω για να σώσω την κατάσταση.

'Εε αγάπη μου ξέρω έπρεπε να στο πω αλλά το ξέχασα' ούτε καν.
'Ρε μωρό μου ξέρεις πως σε αγαπώ δεν το έκανα για να σε πληγωσω' όχι όχι όχι.

Μπαίνω μέσα αργά και την βλέπω να γυρίζει γρήγορα το βλέμμα της επάνω μου. "Η Ally?" Ρωτάει σιγανά. "Την έβαλα για ύπνο" Λέω ενώ κάθομαι στην άκρη του κρεβατιού.

"Δεν ήθελα να το μάθεις έτσι.." Λέω μετά από κάποια δευτερόλεπτα σιωπής. "Κρίμα.." Μου λέει ειρωνικά. "Και εγώ δεν ήθελα να μου ξαναπείς ψέμματα" λέει και πονάω βλέποντας την έτσι. "Liz..έχουν συμβεί πολλά..αλλα πρέπει να ξέρεις ότι δεν θα έκανα ποτέ κάτι για να σε πληγωσω" Της λέω ήρεμα κοιτόντας την.

"Έχεις κάνει πολλά πράγματα που με έχουν πληγώσει Harry.." έχει δίκιο. Δεν μιλάω για λίγο. "Έχετε κάνει έρωτα με αυτην που αρραβονιαζεσαι;" με ρωτάει αργά κοιτόντας με στα μάτια περιμένοντας να της πω την αλήθεια και να την απαντήσω αρνητικά.

Δεν απαντάω απλά δεν μιλώ. "Κατάλαβα" ψελλίζει. "Αλλά δεν την αγαπώ..ήταν απλά μια νύχτα και ήμουν μεθυσμένος" Λέω γρήγορα και αυτή είναι η αλήθεια δεν έχω νιώσει τίποτα για καμιά εκτός από την Liz.

"Και η μητέρα μου μου την γνώρισε όταν είχαμε πάει εκδρομή και μόνο αυτή μπορεί να μας σώσει..δεν έχουμε μια..αυτή είναι πλούσια.." της λέω. "Μάλιστα.." λέει και πλησιάζω το σώμα του στο δικό της. Της πιάνω το πιγούνι κάνοντας την να με κοιτάξει. "Συγγνώμη.." της λέω και βουρκωνει.

Ακουμπάω τα χείλη μου στα δικά της και δεν κάνει τίποτα να με αποτρέψει. Με φιλάει και εκείνη και τώρα νιώθω τόσο ωραία. Λες και όλα πέρασαν λες και τίποτα δεν συνέβει.

"Σε αγαπω" Λέω σιγανά για να με ακούει μόνο αυτή. "Πάω να κοιμηθώ στον καναπέ.." το βλέμμα της κενό. Χωρίς κανένα συναίσθημα. "Liz.." την ακολουθώ πιάνω το χέρι της και την κάνω να με αντικρίσει. "Τι?" Ρωτάει γρήγορα. Την σηκώνω στην αγκαλιά μου και βγάζει μια πνιχτή κραυγή.

"Τι κάνεις; άσε με κάτω" λέει. "Θα σε αφήσω κάτω..μωρό μου" της λέω χαμογελόντας στραβά και την ξαπλώνω στο κρεβάτι τοποθετοντας το σώμα μου από πάνω της εγκλωβιζοντας την για να μην μπορεί να φύγει.

Την φιλάω γρήγορα και βγάζω το μπλουζάκι μου. Τα μάτια της ταξιδεύουν στο σώμα μου και δαγκώνει το κάτω χείλος της. "Σε αγαπω.." της ξαναλέω πριν την ξαναφιλησω.

To be continued..

Αχχχχχ επιτέλους dirty στο επόμενο. Ελπίζω να σας άρεσε. Μιας και δεν έχω μιλήσει καθόλου για τον Z, το MOM είναι απλά εησβεκεοςηηεοσςξ. Τεσπα θα βάλω σύντομα ελπίζω. Μην ξεχνάτε να ψηφίσετε και να σχολιάζεται αυτά. See yaaa♡♡ nelliove for you my love.♡

-N xx

Promises »hs (sequel to Bad)Where stories live. Discover now