PROLOG

565 49 66
                                    

Açılış Müziği: Hera Lainey - Bermuda Triangle

△▽△

BERMUDA

Ölüler ve Diriler arasındaki katman...

En başında ona neden bu ismi verdiklerini sorguladım ama sonra anladım ki; Bu katmanın gerisinde yiten hayatlar ve bu katmandan habersiz yaşayan insanları düşününce, BERMUDA, adının hakkını vermiş ve onları tıpkı ŞEYTAN ÜÇGENİ gibi çepeçevre sarmış ve yutmuştu.

Onlar aslında ölüler değil, kaybolanlardı.

VE BU SIR;

Dünya'da sadece birkaç kişinin gözlerinin arkasında saklanıyordu.

ARTIK BEN DE ONLARDAN BİRİYDİM!

VE

O'NU KAYBETTİĞİM GİBİ TEKRAR BULMAK ZORUNDAYDIM.

△▽△

Aynadaki aksime baktım. 

Bir harabeye bakar gibiydim. 

Uzun zaman önce yıkılmıştı aslında ama küçücük bir parçası; geriye kalan son kolonun tuttuğu minik bir parça, hala ilk günkü gibi ayakta duruyordu. Bütün bu enkazın tek yaşam belirtisi o minik parçada saklıydı; gözlerim geriye kalan o son parçaydı. 

Oradaki yeşillik, oradaki orman hayatta kalan ve nefes alan tek şeydi ve ben, onu gölgeleyen diğer enkaz parçalarından kurtulmak zorundaydım!

Parmaklarımın ucunu boyaya daldırdım ve kremsi yapısını saçlarıma buladım. Kırıklarla dolu sarı saçlarımı, kendi ellerimle karanlığa boyarken; bir anlığına Arthur'u anımsadım. 

Tıpkı şimdi de kendime yaptığım gibi; Güneş'i olduğumu zanneden bir adamın, en koyu karanlığı olmuştum.

Saçlarımın rengi  iyiden iyiye koyulaşırken; Güneş'in batışını izler gibiydim. Işığı kaybolup sönüyor, beraberinde tüm umutları öldürüyordu ve benim bu konuda yapabileceğim hiçbir şey yoktu. Saçlarım, sanki yıllardır aşinaymış gibi o kadar hızlı siyaha döndü ki, bu hız; bıçağı, onun kalbine saplama hızımla neredeyse eşitti

O'NU ÖLDÜREN BU KARANLIK

ŞİMDİ DE BENİ ÖLDÜRÜYORDU.

...

△▽△

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

△▽△

INSTAGRAM: solnotasii

Açılış için birer yorum bırakırsanız mutlu olurum. ❤️

1. Bölümde görüşmek üzere. :)

ÖNSEZİ #3: BERMUDAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin