kapitel 4

212 2 0
                                    

(Stefans syn)

Jag har gillat Maj ända sedan sjätte klass. Hon är jätte vacker och rolig. Idag tänkte jag fråga henne på en dejt men det finns en ny kille och jag tror att hon gillar han. Jag vet det man kan se det på en gång så jag måste fråga henne innan han frågar henne.   

Jag gick fram till henne och sa "hej". Hon vände sig om och tittade konstigt på mig och hon sa "hej, vill du mig något". Jag frös för en second och visste inte vad jag skulle säga men jag tillslut sa det som jag ville säga till henne " Vill du gå på en dejt någon gång".     

(Majs syn)

Jag vände mig och där stod Stefan. Jag sa "hej" och för ett tag så stod han bara där och tittade på mig. Tillslut sa han "Vill du gå på en dejt någon gång". Jag visste inte vad jag skulle säga men jag har gillat han så himla länge men det tog fyra år tills han frågade mig och det är för länge. Jag gillar verkligen Shawn så jag sa "Nej, Du skulle frågat mig för länge sedan då gillade jag dig men jag tillslut orkade inte vänta på dig så jag gav upp. Hejdå". Jag vände mig till Shawn och han stod och väntade på mig så jag gick till han.  

"Vad sa Stefan" sa han och jag bara tittade på Shawn och jag började gråta. Han frågade samma sak igen men med en mjukare röst medans han kramade mig. Jag sa " Han frågade mig på en dejt men jag har haft en crush på honom så länge och tillslut gav jag upp"

(Shawns syn)

När jag hörde att han fråga henne på en dejt så blev jag arg och nervös. När jag hörde att hon hade en crush på honom så blev jag ledsen och samtidigt undrade varför hon grät. Jag hörde den sista delen och kramade henne tajtare. Jag sa "Vi kan prata om detta när vi kommer hem". Hon nickade och hon krama tillbaka. Jag gillar verkligen henne även om jag har bara känt henne en halv dag.    

Jag vet att jag skriver korta kapitel men jag vet inte vad jag sak skriva. Jag har även dyslexi som det inte är bra stavat så säger jag förlåt för det. Bilden där uppe är Stefan.

the new guy (shawn mendes)Där berättelser lever. Upptäck nu