Kapitel 2

326 2 0
                                    

(fortfarande shawns syn)

Jag har precis träffat den snyggaste tjejen och jag har bara varit här i en vecka. Även om jag kommer träffa andra tjejer så kommer jag aldrig se någon så snygg i skolan eller i hela mitt liv. Hennes långa hår och det är mörk brunt men glänser fortfarande. Jag vågar inte säga något annat. Helt plötsligt ser jag en tjej till hon är också jätte vacker men inte lika vacker som Maj. Jag undrar om jag kommer i samma klass som Maj eftersom jag vill det jätte gärna. 

Jag och Maj går till rektorn. Det var en kvinna i cirka 40 års åldern. Hon sa välkommen till Naverlönnskolan och gav mig mitt schema och sa vilken klass jag skulle gå i. Hon sa att jag skulle gå i 94F på första våningen till vänster. När jag kom ut så väntade Maj där. Hon fråga mig vilken klass jag skulle börja i och jag sa klass 94F. Hon blev jätte glad när jag sa det och hon visa mig till klassrummet. När vi var framme vid dörren så frågade jag vilken klass hon gick i och hon sa klass 94F och jag bara kände hur jag fick fjärilar i magen.

(Majs syn)   

Jag blev så himla glad när han sa 94F men jag blev också lite ledsen eftersom den jag gillade gick i min klass så jag visste inte vad jag skulle göra. Jag bara bryr mig inte eftersom jag vet inte om han som går i min klass gillar inte mig. Men jag kan se det i Shawns ögon att jag bara faller för han varje gång jag tittar i hans ögon och han tittar på mig som om jag är den ända som han ser. Men just nu så måste vi gå till vår klass. Vi har tyska tillsammans också så jag ser han hela tiden. Jag ser att han som jag gillar tittar på mig och han heter Stefan. Jag ser mina vänner och jag säger till Shawn att det är mina vänner som står där vid dörren han säger att han vill presentera sig för dem. Så vi går fram till dem. 


Förlåt om det här blir ett kort kapitel men jag ville spara när han träffar Majs vänner till nästa kapitel. Den bilden visar hur hon ser ut. 

the new guy (shawn mendes)Där berättelser lever. Upptäck nu