part 4

24 3 0
                                    

Μετά από πέντε λεπτά έφυγε ο αδερφός μου με την μαμά μου και έτσι είχα ακόμα λίγα λεπτά για να φτιαχτώ κατά κάποιο τρόπο, αφού ήμουν στα μαύρα μου τα χάλια λίγο πολύ!

Το δωμάτιο ήταν κι αυτό σε χάλια κατάσταση. Βαλίτσες πεταμένες παντού, ρούχα πεταμένα στην καρέκλα και παντού υπήρχαν πράγματα απο το ταξίδι. Δεν με απασχόλησαν όμως αυτά, γιατί το είχε δει και σε χειρότερη κατάσταση η Νεφέλη, για αυτό πήρα απλά από το συρτάρι μία μαύρη φόρμα και ένα απλό τιραντάκι. Έφυγα από το δωμάτιό μου και πήγα τρέχοντας στο μπάνιο αφότου κοίταξα το ρολόι και είχαν περάσει ήδη δέκα λεπτά. Έπλυνα γρήγορα το πρόσωπό μου και κάθισα στον καναπέ περιμένοντας την. Δεν πέρασε ούτε λεπτό από την στιγμή που άκουσα το κουδουνι να χτυπά. Έτρεξα και της άνοιξα αμέσως. Μόλις άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ, πήδηξε πάνω μου και μαζί πέσαμε κάτω γελώντας με μία αγανάκτηση στη φωνή μας που επιτέλους ξαναβρεθήκαμε μετά από τόσο καιρό. Μπορώ να πω, ότι ήταν λίγο υπερβολικό, αλλά είμαστε σαν αδελφές με την Νέφο. Την πρώτη εβδομάδα που έφυγα, μιλάγαμε τρεις φορές την ημέρα στο τηλέφωνο, αλλά μετά άρχισε να μειώνονται οι φορές που μιλάγαμε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Δεν νομίζω ότι έφταιγα εγώ, αλλά μετά από ένα μήνα που ήδη ειχα φυγει, εκείνη πήγε κατασκήνωση. Εκεί περνάει πολύ ωραία κάθε χρόνο και λογικά θα πέρασε έτσι και φέτος. Μέσα στα τόσα πράγματα που είχε κάνει εκεί, μου φαινόταν λογικό να μην προλάβαινε να με πάρει τηλέφωνο και για αυτό δεν της θυμώνω προφανώς.

Φτιάξαμε δύο κρύα τσάι και καθίσαμε κατευθείαν να πούμε τα νέα μας του καλοκαιριού.

Ξεκίνησε η Νέφο που φυσικά θα είχε περισσότερα και πιο ενδιαφέροντα νέα να μου πει. Εκείνη συνήθως είχε μπλεξίματα με αγόρια , είχε Love stories σαν αυτά των ταινιών, είχε νέες παρέες που γνώριζε. Εγώ αντίθετα,παρότι είμαι αρκετά κοινωνική,στα ερωτικά είμαι άθλια. Είμαι από αυτές που περιμένω τον πρίγκιπα πάνω στο άσπρο άλογο. Ακόμα και αν κάποιος έδειχνε ενδιαφέρον για εμένα, εγώ τον απερριπτα.

Πέρασε το βράδυ χωρίς καν να το καταλάβουμε. Η Νεφέλη έπρεπε να φύγει και έτσι είχα μείνει μόνη μου.

Έβαλα μια απαλή μουσική και αφότου έκανα ένα ζεστό μπάνιο έκατσα στο σαλόνι με μια κουπα ζεστη σοκολατα και έβαλα να δω την αγαπημένη μου ταινία.

Don't forget to vote and of course comment 🙈 🙉

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Mar 20, 2016 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

From The Bottom to The top Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin