part 2

44 2 0
                                    

Πήγα πάνω στο δωμάτιο και έκλεισα την πόρτα. Όχι ότι είχα να κάνω κάτι 'κρυφό' αλλά από συνήθεια. Ξάπλωσα στο κρεβάτι μου ανάσκελα κοιτάζοντάς το ταβάνι , νοσταλγώντας τις μέρες του καλοκαιριού μου. Συνέχισα τις σκέψεις μου από πριν που έγραφα στο ημερολόγιο, ξαπλωμένη για περίπου μισή ώρα. Αυτό το καλοκαίρι πήγα στο χωριό του παππού και της γιαγιάς, όπως κάθε καλοκαίρι. Εκεί ήταν η ξαδέρφη μου,η Ιωάννα που είναι δύο χρόνια μικρότερη μου και μένουμε μαζί στους παππούδες μας. Εκεί ηταν επίσης δύο δίδυμα αγόρια που είναι ίσα με εμένα και φυσικά η κολλητή μου από το χωριό, η Άρτεμις!

Έχουμε αξέχαστες αναμνήσεις όλοι μαζί! Είμαστε φίλοι εδώ και επτά χρόνια, αλλά εδώ και επτά χρόνια δεν μου αρέσει απλά, αλλά πονάω κάθε φορά που τον αντικριζω. Ο Γιάννης ή Johnny όπως τον φωνάζουμε εμείς ,είναι ο ένας από τα δίδυμα και εδώ και χρόνια δεν γυρνάει να με κοιτάξει ερωτικά όπως εγώ.

Μια χρονιά , την ημέρα τον γενεθλίων μου πήρα το θάρρος και του είπα πως μου αρέσει. Και εκείνος πως απάντησε; με ένα απλό, ξερό και ίσως αδιάφορο <<χα χα οκ ❤>> Εκλεγα για μέρες. Είχα καταφέρει επιτέλους να του πω πως νιώθω και εκείνος το μόνο που μου απάντησε ήταν ένα 'οκ'. Ορκίστηκα να μην τον ξαναερωτευτω ποτέ ξανά ,αλλά φυσικά αυτή η υπόσχεση δεν κράτησε αφού το επόμενο κι όλας καλοκαίρι φτου και απ' την αρχή. Τα βράδια να μην κοιμάμαι και να τον σκέφτομαι, να σκέφτομαι το γλυκό χαμόγελο του ή να μιλάμε με την Ιωάννα μέχρι τα ξημερώματα για αυτόν !Εκείνη να μου λέει να τον ξεχάσω αφού με κανε να πονάω όχι μέρες , όχι μήνες, αλλα χρόνια , ενώ εγώ από μέσα μου να μην μπορώ καν να φανταστώ μια μέρα του καλοκαιριού χωρίς να τον βλέπω.

Μου λείπουν όλοι ,πριν δύο μέρες έφυγα αλλά κι όλας μου λείπουν.

Εκεί που πήγε να με πάρει ο ύπνος σκεπτομενη το καλοκαίρι, μπήκε ο αδερφός μου και με ξύπνησε..

Χειιι!!✋👋Αυτό είναι το δεύτερο παρτ !Πως σας φαίνεται? Πλιζζ κάντε vote και comment ! Keep reading 💋📖

From The Bottom to The top Donde viven las historias. Descúbrelo ahora