Dvadsať

1.9K 106 1
                                    

Harry nechápavo vytočil jeho číslo. Nedvíhal. Vypisoval mu sms, volal mu, písal mu na kiku, na facebooku, na tweetri...všade.

HarryS- louis doriti! Nechaj ma ti to vysvetliť!!!

HarryS- louis!!! Max je pes!! Našiel som ho na ulici

BabyLou- horšiu výhovorku tam nemáš?? 😒

HarryS- okay..

Harry bol nasratý. Zobral vodítko ktoré niekde vyhrabal, dal ho Maxovi okolo krku a rozbehol sa do auta.

Po pol hodine odbáčal k budove internátu a parkoval. Potom z auta vytiahol Maxa a rozbehol sa hore schodmi k Louisovej izbe a bez zaklopania vletel dnu. No to čo uvidel ho zarazilo. Louis, pritisnutý na stenu a nejaký čiernovlasý chalan ktorý mu niečo šepkal do ucha, Louisove ruky držal nad jeho hlavou a Louis ticho vzlykal.

"Hey!" skríkol Harry a pár krokmi prekonal vzdialenosť medzi nimi. "Louis!! Aha! Tvoja láska!" začal sa mu Zayn smiať. "Choď od neho preč," Harry znel vyrovnane. Zatiaľ. "A to už prečo? Tebe táto kurvička dať môže a mne nie?! Hohoho!! Tak to nie!" uškrnul sa a otočil sa späť k Louisovi. Harry zavrčal, chytil Zaynovu ruku a odtiahol ho od Louisa. Potom sa pred neho postavil a Zaynovi jednu vrazil. Potom na neho nakričal a vyhnal ho von.

Potom sa otočil na Louisa. "Miláčik? Si v poriadku?" spýtal sa s obavami v očiach
"Hazz..keby si ne-neprišiel tak b-by ma zn-zná-znásilnil," rozplakal sa Louis a Harry ho vtiahol do svojho vrúceho objatia. Okolo nich sa začal obtierať Max, rozkošný kokršpaniel. "Och!! To ty si ten čo mi vytvoril infarkt," Louis si kľakol a pohladkal psa medzi uškami. Harry sa musel usmiať. Chytil Louisove boky, vytiahol ho hore na nohy a prilepil sa na jeho pery. "Milujem ťa Harry," starší sa zapozeral na Louisa. Zastavilo sa mu srdce on ho miluje. Ten najsladší chlapec na svete ho nosí v srdci. "Aj ja teba!" vyjakol Harry ako zamilovaná pubertiačka a prisal sa mu na pery.

 "Aj ja teba!" vyjakol Harry ako zamilovaná pubertiačka a prisal sa mu na pery

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Double updateeeee!!!

TEXTING || L.S || ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat