Päť

5.1K 345 31
                                    

Harry's point of view

Aghr!! Ako ja neznášam moju prácu. Chodiť po školách a otráveným a rozmaznaným detskám dávať prednášky o drogách, alkohole a fajčení.

Zaujímalo by ma na čo je dobré za tými deťmi chodiť keď to už všetci minimálne skúšali alebo už normálne pijú a fačia denno denne.

Obliekol som si čierne upnuté nohavice a obyčajné biele tričko. V kuchyni som si spravil kávu ako každé ráno a v pokoji a tichu som ju vypil. To ticho mi už začína vadiť, niekoho by som si už mohol nájsť. Napríklad Louisa.

Po káve som si išiel umyť zuby, upravil som si vlasy. Zo spálne som si zobral mobil, v predsieni som sa obul, s háčika som zobral kľúče od bytu a od auta a vyrazil som.

O asi pätnásť minút som parkoval pred ďalšou školou. Podotýkam súkromnou. Nad tým som musel prekrútiť očami. Tieto deti sú tie najhoršie. Rodičia sú zazobaní a namyslení a to sa prenáša na tie otravné deti.

Vstúpil som do školy a rozišiel som sa k dverám riaditeľa na ktoré som následne zaklopal. "Ďalej!" ozvalo sa spoza dverí. Otvoril som a vošiel. "Dobrý deň, som Harry Styles a prišiel som sem na tú prednášku o drogách," podišiel som k nemu. "Dobrý deň, som Robert Clarks, riaditeľ školy," podal mi tučnú a spotenú ruku. Zo slušnosti som ju prijal. "Pôjdete do telocvične, sú tam žiaci siedmeho a ôsmeho ročníka," do ruky mi dal ešte peniaze, a mohol som ísť.

V telocvični už boli všetky tie detiská a mohol som začať. Musel som chvíľu počkať kým sa utíšia.

"Čaute decká, som Harry Styles a nasledujúcu hodinu sa porozprávame o drogách, alkoholo a fajčení. Predpokladám že väčšina z vás si minimálne skúsila potiahnuť s cigarety alebo sa napiť nejakého alkoholu," zo zadu som počul chichot a postrkovanie pár žiakov. Myslím že tam sa udialo viac ako skúšanie.

"Samozrejme vám nechcem kázať čo smiete a čo nie. Je to váš život a vaše telo, ja vám iba ozrejmím čo sa deje s vašim telom počas toho keď pijete, drogujete alebo fajčíte. Nehovorím že trochu alkoholu vás hneď zabije, samozrejme, že sa treba raz za čas uvoľniť. Ale najlepšie by bolo keby ste mali vek. Iste ste už počuli o tom aký je alkohol nebezpečný pre vašu pečeň ale pre ľudí vo vašom veku je to ešte nebezpečnejšie. Ste mladší a vaše telo sa opije skôr ako telo nejakého štyridsať ročného chlapa. U vás je väčšia pravdepodobnosť že sa u vás vytvorí závislosť..........."

Po hodine obkecávania týchto debilín som sa rozlúčil a mohol som odísť. Vytiahol som mobil z vrecka, niekto mi totižto pred chvíľou napísal a ja som samozrejme nemohol vytiahnuť mobil a odpísať.

Písal mi Lou.

TEXTING || L.S || ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat