Osem

4.1K 323 4
                                    

"Žiaci! Zajtra príde jedna pani a bude s vami preberať, alkohol, drogy, sebapoškodzovanie a tak ďalej. Keďže zajtra je dúhový deň tak budete mať prednášku o prvej pomoci a prídu aj hasiči. Potom budete mať koniec. Môžte ísť," učiteľka zakončila hodinu a všetci sa rýchlo pobalili. Bol som rád že sa ma za celý deň nikto nespýtal na ten monokel. Neviem čo by som odpovedal.

Pred školou stál Zayn spolu s jeho bandou. Snažil som sa okolo nich prejsť tak aby si ma nevšimli. Smola, nevyšlo mi to. Zaynovi dvaja najlepší kamaráti, Liam a Calum ma chytili a ruky mi skrútili za chrbát. Zayn ku mne podišiel a vrazil mi fo brucha. Som si istý že tam bude modrina. Chalani ma držali za ruky tak pevne až som si myslel že mi ich zlámu. Do brucha som dostal asi štyri krát. Potom ma Calum s Liamom pustili a ja som mohol ísť. Strašne ma to bolelo, ale nič som s tým nemohol urobiť len to pretrpieť.

Keď som bol konečne v izbe, oddychol som si. Vyzliekol som si tričko a v zrkadle som si prezrel brucho, bolo celé modré. S povzdychom som si opatrne ľahol na posteľ s mobilom v ruke.

•Nová správa od používateľa HarryS•

HarryS- ahoj zlato

BabyLou- ahoj :3

HarryS- stále musím myslieť na ten včerajšok :33 na tvoj sexy hlások pri vzdychaní môjho mena :33

BabyLou- Harry!!! Prestaaaaň...budem sa červenať :!!

HarryS- to nevadí :3 je to rozkošné

BabyLou ideš zajtra do práce?

HarryS- nie, prečo??

BabyLou- pretože zajtra je dúhový deň, takže len nejaké nudné prednášky

BabyLou- dúfam že budeš so mnou

HarryS- samozrejme

HarryS- bol by to hriech nepísať si s tebou :3

TEXTING || L.S || ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat