Hoofdstuk 2

35 0 0
                                    

Kayleigh

'Er gaat straks iets vreselijks gebeuren, en ik heb al zo'n vermoeden.' zeg ik.

Sam trekt me in een knuffel. 'Het komt goed liefje, we beschermen je.' zegt ze als ze zich uit de knuffel los trekt. Ik schudt mijn hoofd in 'nee' vorm. 'Ik hoef niet beschermt te worden, maar jullie. En ik heb zo een vermoeden dat ik jullie beschermster ben.' zeg ik naar de grond kijkend. De rest schrikt. 'Het komt goed, kom maar zullen we anders een paar spellen doen?' vraagt Luke. Iedereen knikt instemmend. Ik heb afleiding nodig, dus ik doe wel mee. 'Oke, zullen we 'sfs' doen?' vraag ik. Iedereen knikt. SFS = Sing For Score. Je zingt dus een liedje en je krijgt er een score voor, en dan mag jij een opdracht verzinnen voor de gene met de minste score. 'Oke, ik wil wel als eerste.' zeg ik. 'Oke, welk liedje?' vraagt Andi. 'Little Do You Know.' antwoord ik. Bij dat liedje kan ik mezelf zijn. Klinkt apart, maar dan voel ik me 1 met de natuur. 'Oke, dan. Heb jij de karaoke versie op je mobiel?' vragen Ryan en Demi tegelijkertijd. Ze schieten in de lach, ik pak mijn mobiel en zoek de karaoke versie. Als ik die heb gevonden sluiten ze hem aan op een box en begint het liedje.

Little do you know
How I'm breaking while you fall asleep
Little do you know
I'm still haunted by the memories
Little do you know
I'm trying to pick myself up piece by piece


Little do you know
I need a little more time


Underneath it all I'm held captive by the hole inside
I've been holding back for the fear that you might change your mind
I'm ready to forgive you but forgetting is a harder fight


Little do you know
I need a little more time



I'll wait, I'll wait
I love you like you've never felt the pain,
I'll wait
I promise you don't have to be afraid,
I'll wait
The love is here and here to stay
So lay your head on me


Little do you know
I know you're hurting while I'm sound asleep
Little do you know
All my mistakes are slowly drowning me
Little do you know
I'm trying to make it better piece by piece

Little do you know
I, I love you 'til the sun dies


Oh wait, just wait
I love you like I've never felt the pain,
Just wait
I love you like I've never been afraid,
Just wait
Our love is here and here to stay
So lay your head on me

I'll wait (I'll wait), I'll wait (I'll wait)
I love you like you've never felt the pain,
I'll wait (I'll wait)
I promise you don't have to be afraid,
I'll wait
The love is here and here to stay
So lay your head on me
Lay your head on me
So lay your head on me


'Cause little do you know
I, I love you 'til the sun dies  

Ik kijk rond en zie mijn vrienden met hun ogen zo groot als schoteltjes naar me kijken. 'Sorry, was het zo lelijk?' vraag ik terwijl ik naar de grond kijk. 'Nee, het was zo. Zo. Wow' zegt Demi. 'Ja, het was zo zuiver, het raakt me echt.' zegt Matt. Ik zie dat Luke, Samantha (Sam), en iedereen tranen in hun ogen hebben. 'Wil je nog een liedje zingen? Alsjeblieft?' vraagt Andi. 'Is goed, Titanium?' vraag ik. Iedereen knikt.  Ik pak mijn mobiel en zet weer de karaoke versie aan. 

                                                                                      You shout it out,

But I can't hear a word you say
I'm talking loud, not saying much
I'm criticized but all your bullets ricochet
You shoot me down, but I get up


I'm bulletproof, nothing to lose
Fire away, fire away
Ricochet, you take your aim
Fire away, fire away
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium



Cut me down
But it's you who'll have further to fall
Ghost town and haunted love
Raise your voice, sticks and stones may break my bones
I'm talking loud not saying much


I'm bulletproof, nothing to lose
Fire away, fire away
Ricochet, you take your aim
Fire away, fire away
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
I am titanium
I am titanium

Stone-heart, machine gun
Firing at the ones who run
Stone heart loves bulletproof glass


You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
I am titanium  

Ik zie dat verschillende mensen van het strand naar me toe zijn gekomen. Een paar mensen huilen. Als ik klaar ben beginnen ze hevig te klappen. Ik kijk naar het water, het golft rustig en de lucht is niet meer donker. Ik zie een wazig beeld van Kate, ik ren er heen. 'K, kate?!' roep ik. Ze kijkt me aan, ik breng mijn hand naar haar toe alleen ze is verdwenen. 'W, wat? Nee, Kate? Kom terug, verlaat me niet weer!' fluister ik snikkend. Ik zie dat er soort wolf of hond achtig dier achter me staat te grommen. De hond wilt me bijten maar ik verplaats mijn voet snel. De hond gromt kwader en bijt me in mijn voet, ik gil het uit van pijn. Ik zak door mijn benen heen en val met mijn knieën op het waterige zand. De mensen en mijn vrienden kijk verbaasd om, uit de verte en komen op me af rennen. Een paar mensen komen aan rennen met messen.  Ik sta langzaam op en ga beschermend voor de hond/wolf staan. 'Nee, laat hem met rust!' roep ik naar de mensen. 'Waarom meisje, die hond heeft je net gebeten! Je moet naar het ziekenhuis.' schreeuwt een man met een mes. 'De hond bijt alleen omdat er iets ergs gaat gebeuren! Dit arme beest is bang! Snappen jullie dat niet!?!' schreeuw ik terug. Er komen een paar mannen op me af en ze pakken me stevig beet. 'Laat haar nu los!' schreeuwt Demi. 'Ja, lelijke pedo!' Schreeuwen Andi en Sam erachter aan. Luke loopt ruw tussen de mensen door. 'Laat mijn vriendin los!' schreeuwt hij woest tegen de mannen. Jullie moeten mij niet beschermen, maar ik jullie. Herinner ik me. 'Nee, jullie moeten mij niet beschermen. Maar ik jullie.' zeg ik tegen mijn vrienden. 'Bescherm de hond, ik red me wel.' zeg ik. Er komt een bliksemstraal uit de lucht en uit het niets staan er ongeveer 30 mannen in het zwart. Ze kijken me aan met een enge grijns. 'Neem haar mee!' schreeuw een man uit de groep van 30 man. Ik word meegevoerd naar de man, hij geeft mee een bitch-clap. Ik grom kwaad. De hond rent naar me toe en bijt de mannen die me vast houden. Ik kijk hem even dankbaar aan en trap de man die me een klap gaf een trap in zijn heilige delen. De man valt kreunend op de grond. Ik grijs gemeen en hij valt op de grond. Ik ren terug naar de mensen en mijn vrienden en ik ga voor ze staan. De hond of wolf staat naast me, ik weet nog steeds niet wat het nou precies is. Dit was het gene waarvoor ik bang was. 'PAK HET MEISJE, DE REST LATEN WE GAAN!' schreeuwt de man die ik in zijn heilige kroonjuwelen had getrapt. 

'Heey, gaat het wel?' hoor ik Luke fluisteren. Huh?  'Hmm? Wat, waar ben ik?' vraag ik. Ik open me ogen en kijk verbaasd rond. Ik voel aan mijn hoofd, hij is bezweet en volgens mij heb ik gehuild. 'Ik,       weet het niet.' zeg ik. Het was dus allemaal een droom. Wacht waar ben ik eigenlijk?  'Luke? Waar zijn we?' vraag ik schor. 'Op het strand, Sam, Demi, Ryan en Matt zijn eten halen.' zegt Luke. 'Zijn we net aangevallen?' vraag ik twijfelend. Ik weet niet of hij me uit gaat lachen. 'Nee lieverd, we zijn net 20 minuten op het strand.' zegt hij. Mijn lippen vormen een 'oh' vorm. Ik kijk om me heen en zie inderdaad dat ik op een deken lig in het zand met Luke naast me. Ik nestel me tegen hem aan, en ik kijk in zijn blauwe ogen. 'Maar, gaat het wel met je? Ik bedoel je zat net om je heen te slaan en je huilde nogal hard en zweette ook. Je fluisterde steeds, 'Jullie moeten mij niet beschermen maar ik jullie'. Ik heb je geprobeerd wakker te maken maar het lukte niet echt.' zegt Luke. 'Ik heb volgens mij een visioen gehad. Uit de toekomst.' zeg ik bijna onhoorbaar. Hij schrikt. 'Waar ging hij over?' vraagt hij. 'Uhm, hebben we vanmiddag gezongen? Dat spel SWS, hebben we dat gedaan?' vraag ik. 'Ja, jij zong Little do you know, en Titanium. Iedereen vond dat heel mooi.' zegt hij. 'Ben ik aangevallen door een hond?' vraag ik weer. 'Nee, maar je hebt wel een hond gered uit het water.' zegt hij. 'Hebben ongeveer 30 mannen mij ontvoerd?' vraag ik als laatste. 'Nee, maar je bent wel door 2 mannen rond de 20 mee genomen naar een huisje. Alleen ik, Andi, Matt en Ryan hebben je daar weg gekregen.' zegt hij.  'Kom.' zeg ik terwijl ik op sta en mijn hand naar hem uitsteek. Hij neemt hem aan en ik trek hem omhoog. Ik heb nog steeds zijn hand vast en loop nu hand in hand met hem naar het water toe. We lopen langs het water. 'Goed, ik zal je zeggen waar mijn visioen over ging.' zeg ik hem. Hij knikt. Ik leg het hem allemaal uit. Hij schrikt als hij het hele verhaal gehoord heeft. 'Dat is heftig zeg, kom we denken er niet meer aan. Zullen we samen schelpen zoeken?' zegt hij. Ik knik instemmend, hij weet dat dat 1 van mijn hobby's sis. Dan wordt ik rustig. 

~

'Daar zijn jullie!' roept Demi als ze ons ziet aan komen lopen. Ik knik. 'Sorry, ik heb geen eten voor je meegebracht. Ik wist niet wat je wou en je sliep dus ik wilde je niet wakker maken.' zegt Sam. 'Geeft niet, ik heb toch geen honger.' zeg ik. 'Luke, hier wil je een boterham?' vraagt Ryan. Hij knikt en pakt de boterham aan. 'Wil je ook een hap lieverd?' vraagt Luke en hij steekt de boterham naar me toe. Ik schud mijn hoofd. 'Neehoor, dankje' zeg ik. Ik kijk naar mijn voet, er zit wat bloed aan en een beet. Is het dan toch gebeurd? 

Magic HeartWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu