Öylesine Bilgi

131 12 2
                                    

Ya bu Adventure Time'ın yeni bölümleri çok saçma olmamış mı? Bi ara yeni bölümler iyi gidiyodu Fin'in çimenden kılıcı olmuştu kolunda duruyodu sürekli, ben o fikri çok sevmiştim ama şimdi sadece Marceline'in geçmişte yaşadıklarına odaklanmış

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Ya bu Adventure Time'ın yeni bölümleri çok saçma olmamış mı? Bi ara yeni bölümler iyi gidiyodu Fin'in çimenden kılıcı olmuştu kolunda duruyodu sürekli, ben o fikri çok sevmiştim ama şimdi sadece Marceline'in geçmişte yaşadıklarına odaklanmış. Tamam bu da güzel fikirde Fin'in o bölümlerde ne işi var? Bide şeker prenseside genç o bölümlerde, Fin Şeker Prensesinden küçük, prenses gençleşti mi? Yeni bölümler gelmesi iyi ama hikaye Marceline'e odaklanmış, zaten dizinin başlarken gösterilen videosuda değişmiş. Önyargılı olmamak gerek ama bence biraz konudan kopmuşlar, daha doğrusu ana karakterlerden. Ya bide ilk yeni bölümü veriyolar, sonra eski bölümü ve eski bölümlerdeki çoğu yer kesiliyo. Bi anlamı kalmıyoki amk nerdeyse bölümün tamamını kesicekler ayrıca 500 kez izlediğimiz bölüm kesiceksen başta kesiceksin. Eger dizi RTÜK kurallarına uymuyosa yayınlamıyıcaksın, böyle kesince bi anlamı kalmıyo. Sinirim bozuldu amk izlediğimiz doğru düzgün bikaç dizi var CN'te, bununda içine ettiler.

Bölüme isim bulamadığımı çok belli ettim heralde :D. Neyse öylesine bilgi köşesindede bu tarz bilgiler vericem.

Biraz FarklıWo Geschichten leben. Entdecke jetzt