3. kapitola

185 8 0
                                    



1

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

1. Triko
2. Bunda
3. Kaloty
4. Boty

Tady jsem si pro vás přichystala jeden Outfit na jaro. Jak všichni víme nebo spíš většina z vás tak 20.3 2016 začalo jaro popravdě jsem to vůbec nevěděla že je jaro pak mi to řekli kamarádi ve škole a já na ně koukala s otevřenou pusou.
Takže jestli jste doma ve skříni měli a ještě máte nějaký jarní Outfit tak šup s ním na sebe a alou do školy žádné předčasné raní vstávání a hledání outfitů ve skříni.
1. Triko já teda dávám přednost bílému tričku ale pokud se rozhodneš za experimentovat tak to vůbec nevadí ale doporučuji si vybrat nějaké tričko bez potisku s neutrální barvou neboli né moc vyrazné a s krátkým rukávem.

2. Bunda se vždy hodí ale bunda z džínové látky se vždycky hodí a k tomu nějaké bílé tričko a najednou tvůj Outfit bude ještě lepší.
Tip: Doporučuji si bundu uvázat kolem pasu bude to vypadat zajímavě ale Pozor né že bude mínus dva stupně a vás napadne že si bundu uvážete kolem pasu to ne ještě by jste byli nemocný to uvázání kolem pasu si nechte radši na nějakej teplejší den.

3. Kolhoty neboli ryfle jsou velmi pěkné ale když je trochu potrháte na kolenech a stehnech tak nejen že budou pěkné ale i cool.

4. Boty nejlépe béžové žádné potpatky prostě pohldné boty ale né staré a ošoupané tenisky které jsou vám pohodlné ale čisté a nové boty.

FashionDär berättelser lever. Upptäck nu