Krvavá laguna

8K 602 56
                                    

„Byla pusa?"

Krev se mi nahrnula do tváří a sklopila jsem pohled.

„Takže byla pusa!" vypískla Ell a rukama si zakryla obličej „Nemůžu tomu uvěřit! Políbila jsi ho ty nebo on tebe.Počkej,budu hádat.On tebe!" oči jí zářily jako malému dítěti když poprvé vidí rozsvícený vánoční stromeček a pod ním hromadu zabalených dárků s jeho jménem."Ty jsi s ním měla sex?" zeptala se mě.Očima jsem vyhledaly její obličej a v širokém úsměvu jsem odhalila zuby.

„Ano,byla pusa.Ne,on mě nepolíbil,to já" povytáhla jsem obočí a ukázala na sebe ukazováčkem."A ne sex nebyl,protože pochybuju,že by Adam chtěl zažít něco podobného jako ve filmu Krvavá laguna" mrkla jsem na ní a polštářky prstů přejela po jemné látce závoje.Ell se na mě culila.Pomalu jsem se na ní otočila a zamračila se „Září ti očička brouku" poznamenala jsem kousavě.

Ell našpulila rty a pokrčila rameny „Adamovi by taky zářila očička kdybys mu ukázala svou nálož"

„Mou nálož?"

„Jo tvou nálož..pro tvoje kozy bych vraždila"

„Proboha! Jsou to jenom prsa Ell!"

„Nikdy neříkej,že prsa jsou jenom prsa!" ukázala na mě ukazováčkem a zmizela v kabince kde si měla zkusit svatební šaty.Nechala mě tam stát s nechápavým mračením a se silně šrotujícím mozkem „Ta svatba jí leze na mozek" poznamenala jsem si sama pro sebe a protočila očima.


„Ell tak vylez"

„Ne,ty se mi budeš smát"

„Proč bych se ti měla smát?"

„Protože tvoje prsa se vejdou do všeho a ve všem vypadají úžasně!"

Protočila jsem očima a ruce si zkřížila na prsou „Nech moje prsa být a vylez z tý podělaný kabinky nebo tam vlítnu a vykopu tě z ní ven!" zavrčela jsem otráveně a očividně to mělo efekt.Ell vylezla,na sobě měla krásné bílé šaty bez ramínek a...kousla jsem se do rtu abych nevyprskla smíchy.

„Tak co říkáš?"

Mezi obočím se mi vytvořila malá vráska „Co třeba zkusit šaty s ramínky?"


Seděli jsme v kavárně a moje nejlepší kamarádka co seděla přede mnou zrovna cupovala koblihu na malé kousky."Ta kobliha za nic nemůže" poznamenala jsem a přiložila si hrnek s horkou čokoládou k ústům a usrkla jsem té husté tekutiny.Ell se zamračila a rukama se opřela o stůl.Odložila jsem hrníček a povzdechla si „Já vážně nechtěla naznačit,že máš malá prsa"

„Vážně?"

„Vážně.Udělala jsem snad za tu dobu co se známe něco schválně?"

„Mám ti sepsat seznam?"

Zavrtěla jsem hlavou."Promiň"

„Ne já se omlouvám,poslední dobou mám rozladěné hormony" pověděla a rukou si promnula čelo,zatímco já propadla v kašel když mi kousek sušenky ‚vlítl do jiné trubky'."Hormony? Rozladěné?" vykulila jsem oči a brada mi spadla „Ty jsi těhotná! V tobě se peče mimino!" vykřikla jsem na celou kavárnu až se na nás pár lidí otočilo a poklepávalo si prstem na čelo..no jo no,magoři v kavárně.

Ell se usmála a přikývla.

Panebože..Ell,Pavel,mimčo!

Máme mu tu další kapitolu s malým překvapením :))

Tasha

Rivalita 2 Kde žijí příběhy. Začni objevovat