Capitolu 9 "Increderea in el dispare dar dragostea mea creste..."

5.7K 227 10
                                    

Kacie P.O.V
*** Luni.
Incerc sa.mi deschid ochii,dar nu pot din cauza lacrimilor care inca isi mai fac aparitia pe obrajii mei.Nu vreau sa mai dau ochii cu el! Vreau sa.l uit!!!Nu vreau sa parasesc deloc perna moale pe care imi mai curg lacrimile.Ma tot gandesc ca am fost doar jucaria lui...atat am fost pentru el;nimic altceva.Trebuie sa merg mai departe dar nu mi.l pot scoate din minte pe acel baiat care m.a facut sa cred ca am incredere in el...Ma uit la telefon si vad ca e 8:25;oricat de mult mi.as dori sa dorm si sa nu ma vad cu Christian nu am de ales.
Imi aleg o pereche de blugi albastrii,o bluza alba si niste adidasi toti albi;parul mi.l prind in coada si ma machiez foarte putin.Am luat autobuzul pana la scoala.Odata ce imi i.au cartile din dulap,este inchis de catre Christian.Incearca sa ma sarute dar il imping cu toata puterea pentru a se indeparta de mine.
-Ce e in capul tau??
-Nu am voie sa.mi sarut iubita?Ce ai Kacie?(Clar a vazut poza pe care parasuta de Camil a pus.o pe internet)
-Ce am? Cum poti sa ma mai intrebi ce am, in timp ce tu te saruti cu Camil!!
-Kacie,lasa.ma sa.ti explic.
-Nu ai ce!Ti.ai batut joc de mine Christian! Pentru tine am fost doar o jucarie nu? Am avut incredere in tine!
-Kacie, nu ai fost jucaria mea.Imi place de tine.Camil ma chemat sa imi spuna ceva dar am picat in capcana ei!Prietena ei,Emma, ne.a fotografiat pentru a crede a suntem impreuna.Ea ma sarutat nu eu! Trebuie sa ma crezi!
-Nu mai am incredere in tine!
-Kacie, terog...
-Nu! Mi.am pierdut increderea in tine.
Am fugit repede la baie unde lacrimile iar isi fac aparitia.
Nu il pot ierta;ma ranit! Cel mai tare ma doare ca inca tin la el.
Christian P.O.V
***Dupa ore.
Am vazut.o cum fugea de langa mine.Sunt un monstru!Am picat in capcana lui Camil! Ma doare foarte rau ca am ranit.o;chiar o plac, nu am mai simtit o dragoste mai mare fata de ea, o iubesc, o doresc si o sa fac tot ce trebuie pentru a dovedi ca nu eu am sarutat.o pe acea parasuta.
Kacie P.O.V
***Dupa scoala
Imi doresc sa nu fi avut nicio legatura cu Christian.Acum sufar numai din cauza lui.Nu stiu de ce, dar o parte din mine imi zice sa.l iert iar o parte sa.l uit.Mi.e dor de el,de saruturile lui calde,de tot ce are legatura cu el...
Nu mai stau sa ma gandesc la el, asa ca ma bag la somn crezand ca a fost doar un vis.

Daca mai gasiti greseli imi cer scuze dar scriu pe telefon.
Va multumesc ca imi cititi cartea❤️❤️❤️

"The bad boy..." (Volumul 1)Where stories live. Discover now