8. Fejezet

3.5K 222 11
                                    

Maironnak tátva maradt a szája, úgy kellet Alexandrának becsuknia. Igen. Eredményes nyaram volt.

Már nincs az a tervem, hogy elszedjem Alexától. Ott van nekem Tomi.

Ofőn nem sok minden történt. Holnap sportnap. El hozhatunk egy családtagot, vagy barátot rá. Tomit fogom hozni. Ez annyira alap. Sport ruházat kötelező. Pipa. Ééés lesznek majs csapatok... Verseny lesz az egész. Sima ügy lesz. Érkezett az osztályunkba egy új diák. Lány. Evelin a neve. Kicsit duci lány. Egyből tudtam, hogy a legjobb barátnők leszünk.

Dél környékén jött is értem Tomi. Elköszöntem Evelintől két puszival, majd csókkal köszöntöttem Tomit. Barátom hátam mögé nézett, majd gondolkodás nélkül cselekedett.
-Hahó kisfiam! Te ott! Ki ő Aida?
-Mairon...
-Te Mairon fiam! Nem nyálazni utána! Tavaly nem kellett most se kelljen! Sajnálom, hogy elhalasztottad. Vagyis. Nem is! Kösz tesó! Nesze itt van 20Ft-Dobta neki oda az aprót.-Vegyél magadnak rágót! Hallod! Ne legyél már ennyire sápadt! Légy fitt! Mint mi?-Kacsintotz, majd úgy lesmárolt, hogy konkrétan beszédűltem a kocsiba.
-Szeretem ha féltékeny vagy!-Röhögtem fel.-Kis terület védő tigris!-Viccelődtem vele, majs megpaskoltam a combját.
-Én  nem! Rágót akartam venni! Oda az apróm! Most válthatom fel az ezrest...-Egymásra néztünk, majd elröhögtük magunkat.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Work For Life //Befejezett//Where stories live. Discover now