Deel 10

218 18 1
                                    

Een maand was voorbij gevlogen en de jongens waren druk bezig met een nieuw album schrijven. In de tussentijd was Zayn uit One Direction gestapt en had zich volledig op Megin gefocust die na een paar dates bij elkaar zijn gekomen. Tussen mij en Harry liep het lekker, ook al zagen we elkaar niet superveel. Ik was terug naar Barcelona gegaan en hij bleef in London. Hij was in de maand tijd wel een dagen in Barcelona geweest en we hielden contact door de app en elke avond skypte we wel even. Dat hield niet weg dat ik hem miste. De lunchroom was denk ik nog nooit zo druk bezocht en vandaag was het tijd dat Harry weer terug kwam. Ik had het hele weekend vrij genomen om met hem te zijn en in spanning zat ik thuis te wachten. Ik had een lekker kleurtje gekregen van de tijd hier en ik had ondertussen ook wat vrienden gemaakt waarmee ik 's avonds wel wat dronk. De rest van de dagen was ik meestal druk met werken. De bel ging en ik schoot enthousiast omhoog. Ik rende naar de deur en trok de deur open en ja hoor, daar stond hij dan. Uit pure enthousiasme sprong ik in zijn armen, wat meer op een missprong leek. 'Je ziet er goed uit schatje' zei hij. Hij gaf me een kus en nam me mee naar binnen. Hij zag er erg moe uit en hij deed zijn best om te glimlachen. 'Ik wou dat ik hetzelfde tegen jou kan zeggen' zei ik. Ik ging op de bank zitten en Harry gooide zijn tas naast me neer. 'Ik ben kapot' zei hij, 'En het management maakt me kapot'. Het management? Ik keek hem vragend aan en hij gebaarde dat ik het moest vergeten. 'Gelukkig ben je een weekendje weg' zei ik. Ik trok hem naast me op de bank en sloeg mijn armen om hem heen. Hij drukte zijn lippen kort op de mijne en haalde zijn hand door m'n haar. 'Ik hou van je' zei hij. Ik zag zijn ogen waterig worden en ik trok hem naar me toe. 'Ik ook van jou' zei ik. Ik was blij hem weer te zien, het deed me echt goed. 'Ik heb iets geschreven' zei hij. Hij stond op en nam plaats achter de piano die ik in m'n kamer had staan. 'Deze gaat over jou' zei hij. Hij begon te spelen en zocht mee: 'If I could fly, I'd be coming right back home to you, I think I might give up everything, just ask me to. Pay attention, I hope that you listen 'cause I let my guard down right now I'm completely defenseless.
For your eyes only, I'll show you my heart. For when you're lonely and forget who you are. I'm missing half of me when we're apart, now you know me, For your eyes only'. De tranen stonden in m'n ogen en ik sloeg m'n armen om hem heen. 'Het is echt mooi schatje' zei ik. In zijn ogen waren ook tranen te zien en hij trok me op schoot. Ik sloeg m'n armen om hem heen en hield hem in een innige omhelzing.


De dag vloog snel voorbij en we hadden eigenlijk alleen maar bijgepraat en wat gegeten. Het was tijd om maar een eens keer naar bed te gaan. Het was al een uur of 2, en ik had wederom een geweldige avond gehad. Ik kleedde me uit en liet me op bed vallen. Ik schoof mezelf onder de dekens en Harry kwam naast me liggen. Hij nam me in zijn armen en streelde mijn haar. 'Wat ga ik dit missen' zei hij zachtjes. 'Ik mis het elke avond als je er niet bent' zei ik. Ik sloot m'n ogen en snoof zijn geur op. Het bleef even stil en ik genoot van elke seconden in zijn armen. 'Het is een grote chaos in London' zei Harry, 'Ik word er niet goed van'. 'Wat dan?' vroeg ik. Ik draaide me om en legde m'n hoofd op zijn borst. 'Het management verbiedt me dingen, dingen die voor mij alles zijn' zei hij. Het bleef even stil en ik hoorde zijn hart tekeer gaan. Het voelde niet goed, echt niet goed. 'Harry?' vroeg ik, 'Wat bedoel je?'. Zijn borst ging op en neer en ik opende mijn ogen. 'Huil je nou?' vroeg ik. Hij schudde zijn hoofd en ik zag de tranen over zijn wangen glijden. Ik veegde zijn tranen weg en hij greep me vast en duwde me terug. 'Niet doen Iv' zei hij. Het bleef stil en ik voelde de tranen kwamen omhoog. Hij kwam overeind en keek me aan. 'Ik mag je niet daten van het management' zei Harry, 'Ze vinden dat het slecht voor mij is en dat jij er alleen maar profijt mee hebt, ze snappen mijn gevoelens voor jou niet maar ik wil met niemand anders oud worden. Ik wil jou, Ivy maar het kan niet. Het kan gewoon niet. Ze hebben de macht over me, Iv, ik kan niet anders. Als ik dit wil dan is dit de enige manier. Hoeveel pijn het me ook geeft. Ik heb vanavond nog een date met een Spaans supermodel. Het is klaar tussen ons Ivy, Het spijt me zo maar het kan niet anders, wij mogen niet samen zijn'. Hij schoot overeind en binnen een paar seconden was hij weg. De tranen rolden over mijn wangen en ik rende achter hem aan. 'Harry' schreeuwde ik uit terwijl ik achter hem de gang op rende maar het was al te laat. Harry was weg, voor goed. Huilend liet ik me op de grond vallen, hoe kon dit zo gebeuren? En waarom zag ik het niet aankomen? Ik voelde me misselijk en ik sloot m'n ogen. Ik was gebroken, helemaal kapot. Een golf van warmheid kwam naar boven en ik gaf over. Niet een keer maar een paar keer. 'Ivy, kom' Ik werd opgetild maar het boeide me niet wie het was. Ik voelde hoe ik werd meegenomen naar binnen en neergelegd werd op de bank.

It's You (Dutch 1D Fanfic)Where stories live. Discover now