Deel 6

281 19 1
                                    

De laatste twee dagen had ik gewerkt en 's avonds met Megin drankjes gedronken. Over een paar dagen vloog ze terug naar London, wat ik best jammer vond. Vandaag ergens zou Harry terug komen maar dat was alweer gecanceld, hij zou verder gaan naar Zweden. Ik baalde best, nu zou ik hem een hele tijd niet zien. Ik had moeten weten waar ik begon. Ik liet het bad vol lopen en zette de radio aan. Ik ging op het balkon zitten en keek over de drukke ramblas heen. Was het de moeite om terug te gaan naar London? Het was hier geweldig en het weer was 100 x beter. Na een tijdje mensen gekeken te hebben stond ik op om maar eens in bad te gaan. Ik kleedde me uit en liet me in het warme water glijden. Ik kon eigenlijk wel janken om het feit dat ik Harry misschien wel een paar weken niet zag. Lekker, als je net pas een relatie was begonnen. Echt geweldig. De bel ging en ik liet hem gaan. Waarom zou ik moeite doen om mijn fijne lekkere warme badje te verlaten? Ik liet me onder water zakken, zoals ze ook altijd in films deden. Ik zag het plafond troebelig en mijn ogen begonnen te branden. Ik schoot omhoog en proeste het uit. Niet alleen omdat ik geen lucht kreeg maar gewoon omdat het dom was. De bel ging nog een keer en ik bleef rustig zitten. Na 20 minuten besloot ik om maar eens eruit te gaan. Verschompeld als een oud oma'tje stapte ik in bad en rolde mezelf in een grote handdoek. Een kleinere handdoek draaide ik om m'n haar heen en als een grote saucijs liet ik me op bed vallen. Ik moest toegeven dat Teresa een top appartementje had, het was best luxe en modern ingericht. Het bed was om van te dromen. Het was niks vergeleken met mijn huisje in London. Ik woonde nog gezellig bij mama thuis, ik hield er van als mama mijn was deed en voor me kookte. De bel ging alweer en geïrriteerd stond ik op. Ik liep naar de voordeur toe en trok hem open. 'Doe je altijd zo de deur open?' Vroeg Harry grijnzend. 'Doe je altijd zo liegen tegen mij?' Vuurde ik terug. Ik sloeg m'n armen om hem heen en hij drukte een kus op m'n lippen. Ik was verrast en blij om hem weer te zien. 'Ik mag hier vast wel een weekje blijven?' Vroeg Harry. Zijn ogen schitterde en ik knikte. Hij sloot de deur achter zich dicht en trok me mee naar de slaapkamer. Uit de tas die hij mee had haalde hij een mooi wit jurkje met een paar mooie hoge zwarte hakken en gooide het op bed. 'Jij trekt dit nu aan en komt met me mee' zei hij.

Met m'n hakken in m'n handen tippelde ik achter Harry aan. Ik had geen idee waar we heen gingen maar de hakken waren in ieder geval torenhoog. 'Harry, hadden we niet gewoon een taxi kunnen pakken?' Vroeg ik. Hij lachte en draaide zich om. Voordat ik het door had, had hij me opgetild en liep zonder moeite door. Oke, zo kon het ook. 'Ben je wel blij dat ik er ben?' Vroeg hij. Ik knikte overtuigend en sloeg mn armen om z'n nek heen. 'Mijn dag kan niet beter' zei ik. 'En nu, pakken we de taxi' zei Harry die een taxi aanhield en mij erin schoof. Lekker logisch. Hij begon in het Spaans te lullen en de man knikte en begon te rijden. 'Waar gaan we heen?' Vroeg ik lachend. 'Ik neem je mee' zei hij met een grote grijns, 'Met de jongens naar Zweden'. Zweden? In m'n jurkje? Ik had geen andere kleren bij me of wat dan ook. Ik keek hem aan alsof hij gek was geworden, wat hij duidelijk ook was.

Het was een stuk kouder in Zweden. Rillend stond ik op m'n benen en stuk voor stuk stelde ik me voor aan de crew. 'Kon je die meid niet ff warmer aankleden?' Vroeg Liam lachend. 'Nee als het regent zie je alles' zei Harry met een grote grijns. Ik ritste m'n leren jasje dicht en keek hem uitdagend aan. 'Mijn billen mag je best zien hoor' zei ik, 'Zal je even helpen'. Voor de grap pakte ik de rand van het jurkje vast en bewoog hem in omhoog. Vol verwondering keek Harry me aan en ik trok hem terug naar beneden. 'Wat denk je?' Vroeg ik, 'Dat ik achterlijk ben?'. Iedereen begon te lachen, inclusief mezelf. Ik was ook o zo grappig, not. 'Ik wou net zeggen, Harry heeft weer de goede uitgekozen' zei Louis, 'Maar nee, valt me weer tegen hoor'. Harry trok me naar zich toe en gaf me een kus op m'n voorhoofd. 'Kiek hem eens blij zijn' zei Niall, 'Echt lief'. Ik voelde me best vereerd. 'We lopen achter jongens' zei een man die vanuit het gebouw kwam. Harry nam me mee naar binnen en hield m'n hand stevig vast. 'Klaar om officieel te worden?' Vroeg hij. Was ik er klaar voor? Kon ik alle bekendheid wel aan? Ik knikte en Harry keek me trots aan. 'Kom maar op' riep Harry, 'Laat ze komen dan'.

It's You (Dutch 1D Fanfic)Where stories live. Discover now