Capitolul 10.

2.7K 121 7
                                    

A doua zi

Astazi mam sculat oare cum fericita cu gandul ca voi avea prima mea intalnire romantica cu Harry . Poate despre asta vorbea el cu baietii ieri. Mam dat jos din pat si am mai perdut o zi plictisitoare la scoala. Cand am venit acasa era oara trei asa ca am inceput sa ma gatesc. Miam luat sorti din piele , un maiou alb dar larg cu o geaca neagra. Miam pus pistolul si am coborat jos, baietii erau gata, si ceilalti la fel. Prin ceilalti an in vedere de Ann , Mia, Isa, Nico ,
Derek si Luk. Am urcat in masini.
Eu, Harry , Derek si Isa eram intro masina. Liam, Niall , Louis si Zayn in alta. Nico, Luk, Ann si Mia in alta.
Am ajuns la acel spital parasit in care se zice ca mor sau dispar oameni. Insa noi cate am vazut, deja nu ne mai sperie aproape nimic .

Am vazut mai multe masiini in semn ca sunt si ceilalti. Am intrat, eu si Derek fiind inainte iar restul in spatele nostru. Am vazut o masa si am inceput sa pasesc zgomotos , cei de la masa miau facut loc.

-Deci.. carei planul?

-Te asteptam pe tine pisi...imi zite ca de obicei Alex

-Imi mai zici asa o data , te voi servi cu un pumn unde nu rasare soarele. Aveti o harta si un marker?zic si imi indrept privirea spre Andrew.

-Da, uite, zice si pune harta pe masa si imi da marcherul in mana.

-Fiti atenti. Mafia mea, se afla aici , zic si pun un punct in partea de vest, mafia ta, zic si arat spre Alex, se afla aici, ear mafia ta se afla aici.
Daca le unim, se primeste un triunghi , iar mafia centrala ,drept in mijloc. Ma gandeam ca mai intai sa trimitem robori aeriani sa examinam teritoriul. Apoi sa atacam fiecare din partea sa dar toti odata. Dupa ce ii ucidem pe toti , vedem daca au cameri secrete. Cum planul?

-Genial,cand il facem?

-Daca acum e marti, presupun ca multi au scoala sau ceva de genul, asa ca vom ataca sambata ca sa fim convinsi ca nimeni nu le poate continua jocul murdar.

-Ne mai sunam pe atunci.

Au zis ei si fiecare a plecat pe treburile sale. Deci , Eu , Alex, Andrew si Derek eram in capul planului . Totul trebuia sa mearga minunat.

Am ajuns acasa la 17 asa ca am urcat sus sa ma imbrac, Harry mia zic sa ma imbrac frumos, dar in ceva comod.

Miam facut un dus si miam ales un top floral cu un fermoar la piept, sub el miam luat un sutien fara bretele, miam ales o fusta de culoarea crem asortata cu niste tocuri bleumarin. Am iesit afara si am fost intampinata de un Harry imbracat cu o camasa albastrie, dar cu niste jeansi mulati si adidasi. Mia zambit si mia oferit un buchet cu trandafiri rosii. Am urcat in masina sa neagra si mergeam. Am ajuns la marginea unei paduri.

-Puneti asta la ochi, e o surpriza.

-Sper ca nu vrei sa ma omori sau sa ma vio..

-Nu... doar punetio te rooog!

-Bine.

Am iesit din masina si el ma luat in stil de mireasa mergand cu mine... undeva. Dupa vreo cinci minute el ma lasat jos si mia luat bandama de la ochi.

Totul era asa de frumos, pe iarba erau puse multe perne moi , si aranjate fructe si sampanie, de crengile copacilor erau lumanari asezate in forma de inima. De doi copaci era legat un material alb, langa care era un proiector.

-Iti place?!

-Harry, e .. e minunat.

El sa luminat la fata si neam asezat pe pernele super moi. Mia inmanat un pahar cu sampanie rosie. Era dulce. Am inceput sa ne uitam la un film .

La sfarsit sa pus in genunchi si mia dat o cutiuta de unde am scos un lantisor, care avea la mijloc semnul infinitului , in ea avand inscriptia love .

-Emma,vreai sa fii iubita mea?

-Da..

Sa ridicat si a venit mai aproape de mine , sa aplecat si ma sarutat pasional, mia cerut permisiunea si iam dato . Dupa am plecat acasa. Baietii asteptau si au sarit in sus de fericire cand au vazut ca noi ne tineam de maini. Deci presupun ca ei toti au contribuit la acest plan.

Am urcat sus si cum am intrat in camera , Harry a incuiat usa si ma impins in perete sarutanduma . (Cred ca va dati seama ce a urmat , fara ca sa descriu eu.)

A doua zi.

Dimineata

Mam sculat dimineata din cauza razelor jucause de pe fata mea. Ma simteam bine dupa noaptea minunata alaturi de Harry. Miam intins bratul cu gandul sal ibratisez pe Harry dar, in locul sau era Moly, un trandafir alb si o scrisoare.

Draga Em, daca teai sculat si eu nu sunt langa tine, sa nu crezi ca team folosit si team lasat balta , eu am coborit jos sa fac micul dejun pentru noi.

Cu drag, Harry.

Miam facut un dus si am sunat directoare sa imi dea voie sa stau acasa din cauza ca mie rau. Mia dat voie sa stau acasa pana luni, iar astazi e miercuri, asa ca am timp sa ma odihnesc.

Miam imbracat un maiou alb transparent , sub care un sutien roz, si niste sorti de casa roz.

Am coborat jos si lam vazut pe Harry cum gatea mancare , era fara maiou. Am venit pe la spate si iam imbratisat abdomenul .

-Buna iubito! Cum ai dormit? Cum te simti?

-Minunat.Sa nuti pui tricoul pe tine , bine?

-Iti place?

-Mmmm... poate da.. poate nu.

Ma sarutat pe buze si neam pus sa mancam niste clatite cu nuttela.

Dupa ce am mancat neam dus la plimbare prin parc impreuna cu Moly.

Vedeam in ochii lui ca ma iubeste cu adevarat.

My Crazy Sister((1D))Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum