Capitolul 2.

5.5K 201 24
                                    

Dupa ce mam linistit am plecat acasa chear daca stiu cami voi strica dispozitia din nou. Intru in casa si ignorandui pe toti o salut pe mama care deja pregatise bagajele pentru plecare.

Dupa ce am petrecuto pe mama mam asezat pe fotoliul din sufragerie uitanduma in gol. Mama a zis ca va lipsi vreo patru sau chear cinci luni . A zis ca daca ceva baietii au responsabilitate pe mine, sau mai degraba eu pe ei.

Ei nu stiau cum sa inceapa discutia asa ca Niall a propus un joc ca sa ne cunoastem mai bine. Chear daca nu vroiam oricum trebuia sa locuiesc cu aceste persoane.

-Cum te cheama?
-Eu sunt Emma, sau Em.
-Uite noi iti punem intrbari si tu ne raspunzi , doar ca sincer , ok?
-Dati bataie!
-De cand fumezi?
-16 ani
-Esti virgina?
-Asta nu e problema ta! Eu nu raspund la intrebari stupide!
-Cu ce te ocupi?
-Cursele ilegale de masini , mafia si atat
-Wtf?
-Cursele sunt intreceri de masini la care poti castiga anumite premii. Eu sunt cea ma puternica din acest oras . Iar mafia deja nu are legatura cu voi.
Ati terminat?
-Ai iubit?zice Harry cu zambetul pervers pe fata
-Nu, si daca iti pui ceva in gand oaie perversa , vei ramine fara un organ important al corpului tau pe care in folosesti in fiecare noapte ca sa te futi cu tarfe . Inteles?
-Bine bine, doar nu ma atinge!
-Asa credeam si eu!zic zambind victorios. Pe de o parte eu mereu castig , si chear ma simt bine ca ma pot revolta pe oaia asta perversa si creata numita Harry.

-Pai bine , eu sunt Liam , el e Zayn , Harry ,Louis si deja pe Niall il stii.

-Mai bine nici nu-l stiam, murmur eu.
-De ce nu ma ierti?
-Zimi macar un motiv ca sa te iert! Unul!
-Te iubesc!asta nu e un motiv?
-Daca mai iubi , nu miai face asa ceva ! Nu mai lasa, nu mai ignora si nu ai zice ca nu mai ai surori sau frati ! Nu ai fi uitat de mine!
Tu crezi ca asta se cheama iubire?

-Em , imi pare rau, nu nustiam ca te simti asa
-Daca tiar parea rau nu ai fi facut asa ceva! Trei ani , trei ani in loc sa faci prostii mai fi putut suna odata, doar odata. Asta cat de cat sar fi numit iubire.

-Em ..eu...
-Nu , nu te cred , orce ai zice ar fi ceva trecator, la fel ca uibirea ta fata de mine, la fel ca frunzele in toamna. Mai bine tineti parerea la tine .
Eu plec sus.

-Noapte buna , imi zic baietii inafara de Niall care sia pus palmele la fata.

Daca plange ,merita , la fel cum si eu am intrat in depresie acum un an . Dar de acum trei ani nimeni nu ma vazut varsand o lacrima , de cand sunt in mafie , am reusit sa fiu cea mai buna dintre cei mai buni. De atunci sunt dura cu toti , ...asa sunt eu.

Somnul ma prins repede ..

Dimineata

Mam trezit dimineata la 8 si miam facut rutina de dimineata , dupa care m-am imbracat intr-un top alb , sorti scurti din jeansi (poza la media.)

Am coborat jos si miam facut un bol cu cereale , deoarece daca nu le mananc , pot sa lesin dincauza faptului ca ma drogam acum doi ani, si asta a pus amprenta pe sanatatea mea.

Dupa ce am mancat , miam luat telefonul si castile , incepand sa ma plimblu pe afara si fredonand piesele mele preferate. Daca cinstit mai mult prefer repul ,deoarece in ea gasesti adevaratul sens al vietii.

Ma plimbam pe drum si am primit un mesaj de la Dog.

Pitico, astazi sa nu intarzii la cursa, va fi la 17, caci la 19 multa lume nu vrea. Sa fii acolo, si sa ii invingi pe toti!

Bine Dog, asa voi face!

Cand m-am intors acasa era oara 13 , uimitor cat de repede trece timpul doar plimbanduma.

-Unde ai fost?tipa disperat Niall la mine.
-La plimbare
-Unde poti sa te plimbi atita?
-De ce tipi ca un disperat ? Ai venit tu si deja nu ma pot plimba afara ascultand muzica?

Zic si merg sus sa ma pregatesc pentru cursa. Aleg sa ma imbrac intr-un top roz, niste pantaloni negri din piele, si o geaca scurta tot neagra, avand in picioare adidasii mei preferati.

Am coborat jos, si nu imi gaseam cheile de la Rengiroverul meu portocaliu .

-Baieti, nu ati vazut cheile de la masina mea?Am o cursa importanta si nu trebuie sa o ratez!
-Tu nu mergi nicaeri!a zis Niall
-Cine tea intrebat pe tine Niall? Harry dami cheile, nu glumi cu mine.
-Sau ce?Esti atat de proasta ca creza cati voi da cheile asa simplu?

Atunci mam nervat ochii mei transformanduse din albastru deschis, in unul inchis.
Atunci am scos pistolul din pantaloni indreptand spre el.

-Dami acum cheile!tip
-Si ce o sami faci cu un pistol de jucarie?
-Sa nu te opui niciodata reginei celei mai periculoase mafii!
Zic si impusc in paharul de pe masuta, care sa spart , apa curgand pe podea. Apoi am indreptat pistolul spre Harry care se lipise de perete, eu impuscand un glont cu un centimentru mai sus decat capul sau.

-Damile acum!
El mi lea aruncat pe jos , eu luandule. Am pornit masina , si cu viteza de 350 am ajuns in cinci minute.

Il vad pe Dog venind spre mine , dupa ce neam imbratisat, am mers la locul meu. Nea explicat traseul si cursa a inceput in 3.....2....1 , si am pornit fiind prima dintre toti. Dupa cum am aflat , eu concurez cu alti trei regi din Las Vegas , Londra si Mexica . Eu fiind acum in New York.

In timp ce mergeam cu viteza de 500 , am trecut prima linia de finish . Am coborat din masina mea , si miam dat casca jos ,lasand ca parul meu negru sa se indrepte si sa zboare in aer.

Am auzit un wow din spate vazand niste tipi care erau cu gurile cascate pana la pamant ,si miam dat seama ca acestia erau cei trei regi ai curselor din celelalte tari.

Sper ca va place cartea. Acum ca am vacanta ma voi stradui sa postez cat mai des. Va iubesc. Paaaaa :-)

My Crazy Sister((1D))Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum