BÖLÜM -1

47 7 2
                                    

"Sabah' nın köründe bune gürültü ya bugün tatilin ilk günü uyku benimde hakkım" diye bağırdım ama  kimse beni takmıyodu. Ben kendi kendime bağrırken annem: " hadi alya çabuk poponu kaldır yataktan valizini hazırla" diye bağrıyodu. "o şapşal adamı sonunda boşuyomusun?" diyerek dalgaya vurdum. Şapşal dediğim adam annemin baba denen o adamdan sonra  başka bir öküzle evlendiği biri ama benim için Gereksiz Biri  Annemde alya bugün kü kotanı doldurdun kalk diye seslendi. Bende bi sinirle ya ne bugünün kotasından bahsediyosun saat sabahın 7'si ve ben o öküze istediğimi derim anladınmı beni anladınmıııı diye bağırdım. Annemde bu laflarım üzerine evin merdivenlerini hızla çıkarak odama geldi ve aynan böyle dedi. Alya kendine gel o senin baban nasıl konuşursun yeter artık sana bağırmamak için kendimi zor tutuyorum o öküz dediğin adamdan ayrılmıyorum onu sev- i- yor-um sev-i-yor-um  anladınmı  dedi. Ve ağlamaya başladı. Bende kendimi tutamadan "sen nasıl bir annesin ya sana 6 yaşımdaykende söyledim o adamı istemiyorum istemiyorum onun yüzünden kızına kızıyosun ya sen ne zaman koca delisi çıktın" dedim . oda bana hayatımda hiç yapmadığı şeyi yaptı tokat atı ve benim kafan sağdan sola doğru hızla giti ve bende hızla odamın içindeki o büyük lavaboya girip lavavonun kapısını üstüme kitledim ve küçüklüğümden beri yaptığım şeyi yaptım sırtımı kapıya dayayıp sesizce ve kıçkırarak ağlamak.

Of ya of offffff  (hıçgırarak ağlıyor)

Bu arada annem odadan çıkmadan kapının arasından " izmire gidiyoruz valizini hazırla ve yarım saate aşağı salona gel" dedi. Beni iyice sinirlendirmişti.  biraz daha ağlayıp yerden kalkıp yüzümü yıkamak için aynanın karşısına geçtiğimde birden bir ses duydum ses aynadan geliyodu. Başımı kaldırıp baktım.
Sen kimsin ? diye sordum.

İç ses : ben senin iç sesinim
Alya : ya of saçmalığa bak şuan hiç iyi değilim git başımdan diyerek . aynayı yümrüklamaya başladı git lan siktir et git diye.
İç ses : ağzımızı bozmaya gerek yok. Sen haklısın o kadın koca delisi, hata seni hiç düşünmüyo, senin fikrini bile sormadı o adamla evlenmek için ve bıla bıla bir sürü şey
Alya : yeter sussss sus ben hakklı olduğumu biliyorum hem  beni çıldırtmayamı çalışıyosun sen ?

İç ses :  Bak benden sana tavsiye valizini hazırla ve izmire git orda biraz kafanı dinlersin. Hem kendine gelirsin senin için çok iyi olur. Beni dinle (͡° ͜ʖ ͡°)

Alya : Saçlalığın bu kadarı ya hayali bir şey yani iç ses bana öğüt veriyo. Dedi ve zorda olsa tebesüm etmeye çalıştı.

İç ses : benim dediğimi yap bak sana iyi gelicek dedi.

Alya : tamam be öfffff öf diyerek lavabodan çıktı.

Notaların Arasındaki AŞKWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu