1️⃣4️⃣

396 13 2
                                    

Hej alle læsere, har lige fundet ud af at, den har slettet en del af det jeg har skrevet. så ja, de skal ikke bo i hytter men på hotel. Ja det var det, håber at i overlever stavefejl.

Grace's synsvinkel

"Okay alle sammen kom her hen, så for i at vide hvem i skal, bo på hotelværelse med. Der er kun plads til 3 på et værelse. Drenge og piger må ikke bo på samme værelse, i skal ligge i jeres senge ca kl 22:00. Kl 10:00 om morgnen mødes vi inde i spisesalen. Okay på første værelse skal Daisy, Chloe og Riley sove på, på det andet værelse skal Cameron, Logan og Mike sove. På det tredje værelse skal Angel, Grace og Jasmine sove på"

Og mere hørte jeg ikke, men det vildt synd for Riley. Måske kan Riley og Jasmine, bytte værelser.

"Hey Angel, tror du at Riley og Jasmine, kan bytte værelser?" Spøger jeg Angel om

"Vi kan prøve og spøger Jasmine og Riley" Sagde Angel.

Jeg nikkede, mig og Angel stod midt i rummet, Riley stod i det anden ende af rummet, af Daisy, Chloe og Jasmine. Vi startede med og gå ned til Riley

"Hey Riley, skal vi ikke spøger Daisy og Chloe, om dig og Jasmine kan bytte værelser?"Spurgte Angle, Riley om

"Jo heller end gerne" Sagde hun lettet.

•••

Vi tog vores kufferter og håndtasker, og gik op på vores værelse. Daisy, Chloe og Jasmine havde heldigvis sagt ja til at Jasmine og Riley, kunne bytte værelser.

Vi havde fået vores nøgler til vores værelse, jeg gik hen og låste op, da jeg gik ind, så jeg tre enkel senge, ved siden af var der, et lille natbord men en lampe. Der var et stort skab, som var delt i tre. Vis i forstår hvad jeg mener. Jeg går ind på badeværelse, det var ikke særlig stort, men det var flot. Inde på badeværelse var der et badekar, hvor brusehoved var af falsk guld. Håndvasken var lille, og ovenover var der et spejl, med en guld ring rundt om. Og så var der et toilet, og alt det der nu plejer og være på et badeværelse.

•••

Da jeg var igang med og pakke ud, siger min mobil en lyd, så jeg går hen og opdager at det er en SMS fra Brook. Jeg går ind under beskeder og læser den højt for mig selv.

Hej Grace.
Håber at i er kommet godt til Sverige🇸🇪 Har næsten lige fået Skype, så det kunne være at vi kunne skype på et tidspunkt❤️ Håber at der er internet😘👌🏼
Kys og kram fra din Brook💘

Hey Brook.
Ja vi er kommet godt til Sverige🇸🇪 Her er internet så vi kan måske skype lidt sener❤️😍 Lige nu er vi igang med og pakke ud. Håber at du har det godt💙
Kys og kram fra Grace❤️❣

Jeg sætter min mobil på lydløs så jeg ikke bliver forstyrret. Angel og Riley er allerede blevet færdig. med og pakke ud, så de gik over for at hjælpe mig. Jeg mangler ikke særlig meget, bare lidt tøj og noget til badværelset.

Der går ikke særlig langtid, så er vi færdig, og vi kan gå ned i raseversionen.

"Okay i har ca to timer før vi skal mødes her på hotellet igen. Så i de to timer kan i gå rundt i Stockholm, og kigge lidt. Hav to gode timer" Siger vores lære med et smil.

Næsten alle løber ud af hotellet. Vi venter nu lidt indtil de alle sammen er væk til og gå ud.

Vi stod og ventede på en taxi, som kunne køre os ind til centrum. Enden vi gik ud, gik jeg ind for og se hvad der var for nogle butikker( Det skal bare lige siges, at jeg ved ikke om de butikker er der, men det tror jeg) Vi havde planlagt hele vores rute, først skulle vi ind i H&M, bagefter skulle vi ind i The Body Shop, Glitter, Starbucks, Mac, Matas og til sidst en café, vis vi nu blev sultne. I H&M købte jeg ikke så meget, bare et par Jeans, og en en kortærmet trøje Som var sort hvor der med hvid skrift" Brooklyn" Også et hvidt hjerte nedenunder. Der var udsalg så jeg om kun af med 100 svenske kroner. I The Body Shop købte jeg kun en læbepromad med jordbær duft, og to Body Mist med 50 ml, en med mango og en med pink grapefrugt. I glitter købte jeg en sølv ring og en sølv halskede med et lille hjerte. Vi valte i stedet for at vælge Joe & the juice, vi valte alle en Iron man. I Mac købte jeg ikke noget og det samme i Matas. Da de andre var færdig, ventede vi på der kom en Taxi, som kunne køre os tilbage til hotellet. Om ca 20 min skulle vi være på hotellet.

En ny begyndelse 2 fortsætter( Brooklyn Beckham) Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon