Tanıtım

4.7K 197 69
                                    

İçimdeki suçluluğu dışarı yansıtamıyordum. Her gün yeni bir vicdan azabı, her gün yeni bir pişmanlık kaplıyordu zihnimi. Bulutlu gökyüzü yerini karanlığa ve şiddetle yağan yağmura bıraktığında ellerimi kırtlattım ve kalemi tekrar elime aldım.

İkizler... İkizler birbirinden kopamazdı, birbirini hisseder ve en çok birbirlerini severdi. Bu doğru. Kız kardeşimi her şeyden çok sevdiğim bir gerçekti. Nitekim çocuksu duygularımızla merak dürtüsüne yenilip birbirimize dokunmamız bundan sebepti.

"Abi, onu bu sefer sen uyut. Yalvarırım çok yoruldum!"

Kız kardeşim uzun, açık kahverengi saçlarını tepesinde toplayıp minik bebeği beşiğine yatırırken söyledi.

Düşüncelerimle boğuşurken yazdığım defteri çekmeceme koydum ve minik bebeği kucağıma alıp sallamaya başladım.

Bitirmek üzere olduğum hikayenin karakterleri ben, kız kardeşim, kızım ve ailemizin yeni üyesi Oh Sehun idi. Lakin bu hikayenin yazarı ben değilim, Tanrı.

Onu suçlamak günahların en büyüğü farkındayım. Ancak şayet bize hayatla ilgili dersler verebilecek bir büyüğümüz olsaydı başımızda, ne hata yapardık ne de canımız bu kadar çok yanardı.

Okuyacağınız hikaye mutlu sonla bitmeyecek. Ya da şu anki ben, böyle düşünüyorum. Okuyacağınız hikaye midenizi kaldıracak ve yazara, yani bana sövmenizi sağlayacak bir kurgu. Aslında kurgu demem pek uygun olmayacak.

Yaşanılanların hepsi gerçek ve ben bu gerçeklerle artık baş edemiyorum. İşte bu yüzden yazıyorum. Okuyacağınız hikayeyi kaleme döken ben; Lu Han. Size, içimi dökmek için yaşam öykümü sunuyorum...

*

WWBS'nin hemen ardından yazmaya başlamış olmam elbette biraz fazla hızlı oldu, benim için bile. Henüz yazmakta olduğum bu hikayeyi yakın zamanda paylaşacağım *umarım* öncelikle sizi bekletmemek için finali verip daha sonra yayınlayacağım.

Konu... Tanıtımdan anlaşıldığı üzere işlemesi, hatta belki de sizin için okuması zor bir konu. Lakin günümüzdeki bazı sorunlara dikkat çekmek istediğim için başladım yazmaya.

Bilginin, deneyimlerin ve öğütlerin önemini dile getirmek istedim. Umuyorum WWBS'deki gibi beni desteklersiniz!

Dipnot: Konumuzdaki *ensest* kısımlar fazla olmayacak. Ancak konumuz gereği işlemek durumundayım. Nefret ettiğim bu kavram benim için yazması zor ancak ben mutlu sonu ensest ile asla bitirmeyeceğim.
Ayrıca, dram içeriklidir. Ağlatır.

Mingyun:: HHHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin