Capitolul 12

10.4K 384 12
                                    

In mijlocul camerei pe un scaun se afla Mauricio si nu imi vine sa cred ca el este cel care ma tradat el mi-a fost ca un frate dar eu nu am mila pentru nimeni asa ca imi iau pistolul pe care in aveam prins in spatele blugilor mei negri si spun:

-Inainte sa te omor vreau sa imi raspunzi la o intrebare.
De ce m-ai tradat?

-Pentru ca tu mereu l-ai favorizat pe Adam (omul meu de incredere) si eu care iti eram cel mai bun prieten,eram ca frati nici nu ma ascultai asa ca am decis sa merg la banda rivala si sa nu mai spun ca am castigat triplu decat "salariul" pe care mi-l dadeai tu.

-Sper ca acei bani pe care iai primit de la rivali mei sa iti plateasca biletul spre iad. Imediat ce rostesc aceste cuvinte apas pe tagaci iar glontul ii strapunge capul lasand in urma mea o balta de sange.

Acum ca am rezolvat aceasta problema,trebuie sa o rezolv si cu arabi sa le duc armele personal.

Dupa o luna

Mi-a trebuit o luna sa rezolv toata treaba cu transportul de arme si imi este foarte dor de Alexia.

Imediat cum am coborat din avion , m-am urcat in masina si am mers casa sper ca bruneta mea sa nu se fi suparat prea tare.
Am coborat din masina si am urcat scarile in camera era Alexia imbracata intr-o pereche de blugi albastri si un tricou alb imediat cum ma vede isi sterge lacrimile si se uita cu tristete si furie in ochii mei.

-Alexia,de ce plangi? O intreb eu apropindu-ma de ea si incercand sa o iau in brate dar ma respinge si nu stiu de ce dar ma doare.

-De ce plang?spune ea cu glas stins

-Plang doar din cauza ta in ultima luna nu am stiut nimic de tine nu am avut cu cine vorbi nici macar un amarat de televizor nu am avut in aceasta camera blestemata pe care nu a si mai vrea sa o vad in viata mea.
Spune ea si deabia acum imi dau seama ca nu am facut tocmai bine ca le-am interzis servitoarelor sa vorbeasca cu ea, iar lipsa de comunicare a afectato destul de mult dar nu am avut ce face.

-Si macar imi poti spune si mie unde ai umblat atata timp?
Dar stii ceva nu imi raspunde stiu deja ca ai fost la nu stiu ce hotel si ti-ai traso cu nu stiu cate curve.

-Alexa nu ......

-Nu imi spune nimic Lucas am inteles ca pe mine ma ti aici doar ca sa nu te plictisesti sa orce mi-ai spun nu ar conta nimic pentru tine si ca ar fi doar niste minciuni.

Atunci nu m-am mai putut controla si am apucato de maini si am traso catre mine izbindu-mi buzele de ale ei,mare mi-a fost mirarea cat am vazut ca ea chiar mi-a raspuns la sarut.
Am prinso de talie iar ea si-a infasurat bratele suptiri in jurul gatului meu ceea ce mi-a dat si mai multa incredere si mi-am intodus mainile sub  tricoul ei ridicandul usor pana l-am dat jos.
Am pasit amandoi cu pasi mici catre pat iar ea sa lasat usor pe spate cu mine deasupra ei.
Ne oprim din sarut din cauza lipsei de oxigen dar continui cu saruturi mici pe....

____________________________________

Hey am postat un nou capitol sper sa va placa

Pupicei

Indragostita de un mafiot 1Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum