Capitolul 9

11.4K 426 9
                                    

Cand m-am trezit era deja dimineata Lucas era pe pat langa mine cu ochii inchisi imbracat cu o pereche de pantaloni de trening gri si un tricou alb care ii puneau in evidenta muschii si patratelele bine conturate,iar parul acela saten care era ravasit in toate directiile il facea sa arate mai sexy decat era deja.

Cobor din pat si ma duc la baie imi fac un dus imi infasor corpul cu un prosop alb,ma pozitionez in fata oglinzii imi pieptan parul si hotarasc spal pe dinti.

Dar era o problema nu aveam periuta asa ca incep cautariile
prin intreaba baie intr-un final gasesc o periuta noua in dulapiorul din spatele oglinzi.
Oare de ce nu am cautat acolo din prima.
Ma spal pe dinti si apoi ies din baie si il gasesc pe Lucas pozitionat in fata dulapului fara tricou si arata mult mai bine decat in imaginatia mea.

Lucas P.O.V

Dupa ce am plecat ca o tornada din camera mintea imi era doar la frumoasa bruneta din camera mea stiu ca m-am purtat foarte urat cu ea dar m-am saturat sa fiu tras pe sfoara de femei.
Toate femeile care au fost in viata mea si au batut joc de mine voiau doar bani mei si nu sentimentele mele.
De cinci ani eu nu am mai avut o relatie pentru ca nu am vrut sa fiu ranit din nou,iar de atunci am avut doar aventuri de o noapte.
Acum ma indrept catre port pentru un transport de arme care trebuie sa ajunga in Irak.
Dupa trei ore care a trebuit sa stau in port ajung intr-un final acasa merg in camera mea unde o vad pe frumoasa bruneta dormind cu parul care pica ca o panza pe perna alba si trupul fragil imbracat cu un tricou negru si o pereche mult prea mulati pentru sanatatea mea mintala.
Incerc sa ignor imaginea din fata mea si merg la baie unde imi fac un dus imi infasor talia cu un prosop apoi ma spal pe dinti si intru in camera iau din dulap un alt prosop sterg fiecare piecare picatura de apa apoi imi iau o perechede boxeri negri o pereche de pantaloni de trening gri si un tricou alb.
Ma asez in pat o sarut pe bruneta de langa mine pe frunte si simt ca intregul ei corp miroase a gelul meu de dus ceea ce nu ma deranjaza.Imi asez capul pe perna mea si in cateva secunde adorm.

****

Dimineata ma trezesc si observ ca Alexia nu mai este langa mine pentru cateva secunde ma panichez iar apoi aud cum se opreste apa de la dusi si ma linistesc.
Imi asez picioarele pe parchetul rece din lemn de mahon merg catre dulap imi dau jos tricoul si il arunc care pat vreau sa imi iau o pereche de jensi negri si un tricou alb dar privirea imi pica cand o vad pe Alexia iesind din baie cu un prosop infasurat in jurul corpului care inca se mai observau ranile.
O vad ca ramane blocata in pragul usi cu privirea pe corpul meu....

____________________________________

Buna dragele mele am postat un nou capitol .
Sper sa va placa
Si sa nu fie prea plictisitor.
Va pup

Indragostita de un mafiot 1Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum