Godverdomme

889 38 8
                                    

Lisbeths POV:

Ik loop langzaam naar beneden, bang voor wat ik aan zal treffen. Maar dan, dan zie ik mijn vader en moeder gewoon staan knuffelen! "Wat? Ik dacht dat jullie dood waren godverdomme!" Schreeuw ik door de kamer, terwijl ik hem nauwkeurig inspecteer. En dan, nou dan zie ik me toch wat op de bank liggen...

"Dood? Hoe bedoel je dood?" Mijn moeder kijkt me bezorgt, en zo lief mogelijk aan met waterige ogen. "Nou, ik zag een zwarte flits door de tuin schieten. En we weten allemaal vast wel daat dat Jeff is! En, wat ligt door OP DE BANK???" Schreeuw ik. Ik zie mijn vaders blik veranderen, hij zag er best gelukkig uit. Ik heb zo'n vermoeden waarom, maar nu zie ik de dood in zijn ogen.

Mijn moeder loopt naar de bank, en pakt het dingetje op. En dat dingetje lijkt toch verdomt veel op een zwangerschaps test... Ik zie mijn vaders ogen, verschrikt. Hij kijkt naar mama. Hij gaat haar nu natuurlijk nooit meer alleen laten, zeker niet nadat ik denk dat ik Jeff heb gezien. "Lieverd." Begint mijn moeder. "Ik wilde het je eigenlijk pas vertellen als alles echt goed en zeker was, maar nu heb je het toch waarschijnlijk al door... Ik ben zwanger!"

Nou, mooi is dat zeg... "WAT? WAAROM? WHAT THE FUCK MAMA, HOE OUD BEN JE WEL NIET? ECHT ZEKER WEL ROND DE 40 OFZO... Jullie zijn gek... Gestoord... Echt, insane..." Ik loop boos weg, naar mijn kamer en ga voor de spiegel staan.

"Ik zie er echt weer niet uit..." Ik heb een zwart jurkje aan, gewoon een simpel jurkje wat al die meiden altijd aan hebben. Alleen heb ik die in het zwart aan. Ik draag zwart met wit gestreepte handenschoentjes, ze komen tot aan mijn elleboog. Ik draag ongeveer altijd handschoenen, en anders wel een hele stapel armbanden... En, om een goede reden ook... Ik heb een panty aan, iets onder mijn knieen lijkt het op een kat. Daar boven, gewoon een simpele panty. Ook zwart, natuurlijk. En, ik heb zwart haar. Mensen zullen mijn haar style "emo" noemen, dus zo kan ik het misschien dan ook wel het beste omschrijven.

Ik kijk in mijn geheime kastje, en ligt wat geld een paar kleine mesjes, pepermuntjes en een iets groter zakme-... "Fuck, waar is mijn mes?" Opeens hoor ik een raar geluid achter me, en ik voel een ademhaling in mijn nek... "H-hallo?" Ik kijk achter me. Mijn hart begint sneller te kloppen, ik voel me slapjes en het zweet breekt me uit. Hij kijkt me aan, hij kijkt me recht aan. En dan, dan opeens word alles zwart.

Jeff The Killer (Dutch Creepy Pasta Story) (Not Finished Yet.)Onde histórias criam vida. Descubra agora