33

3.7K 197 8
                                    

Jess

Vzbudila jsem se na vůni jídla. „Dobré ráno, miláčku" a taky, že jo. Když jsem otevřela obě oči, viděla jsem Justina, jak jde směrem ke mně s tácem jídla. „Dobré, děkuju" usmála jsem se na něj, když tác položil vedle mě.

„To je za ten včerejšek hlavně, vážně mě to mrzí" povzdechl si. „Už se k tomu nebudeme vracet" řekla jsem. Nechtěla jsem Marry už řešit. „Dobře, tak dobrou chuť" popřál mi.

„Kolik je vlastně hodin?" museli jsme do školy. „Něco málo po osmé, do devíti to stíháme" odpověděl. „A odpoledne máš něco v plánu?" včera říkal, že jo. „Jop, ale to je překvapení, takže ti to neřeknu" sednul si ke mně a dal mi pusu.

„Tak už jez" pobídl mě. Justin udělal smažená vajíčka, která miluju, takže jsem se do toho pustila. „Je to vynikající" tentokrát jsem mu dala pusu já. „To jsem rád" pohladil mě po stehně.

„Jak to jde s tátou na basketbalu?" nahodila jsem jiné téma. „Nijak, vlastně se ani nesnaží, takže se ignorujeme" opověděl. „A nemrzí tě to?" „Jasně, že trochu jo, pořád je to můj táta" povzdechl si.

„Myslela jsem si, že se mi máma ozve, ale nic se nestalo, nechci o ní přijít Justine" tohle mě mrzelo ze všeho nejvíc. „Chápu tě, ale snad časem je to oba přejde, věř mi" ruku si dal kolem mých zad zespodu.

„Bylo to výborný" zrovna jsem dojedla. „Skvělý a co kdybychom si ještě zpříjemnili chvíli, něž budeme muset do školy?" políbil mě na krk. Přesně jsem věděla, kam tím mířil.

„Měla bych se jít převléct" zasmál se. „Já tě můžu svléknout" začal tahat tričko nahoru. „To zní lákavě" tác jsem položila na stranu. „Co na to říkáš?" vjel mi pod tričko až k mému prsu. „Že si to budeme muset nechat na někdy jindy" mrkla jsem na něj a vymanila se od něj.

„Ale notak" zakňučel. „Večer, zlato" začala jsem si oblékat podprsenku a postupně zbytek oblečení, a to celou dobu před ním. „Víš, že tohle je mučení?" jo, věděla jsem to. „Ty máš co říkat" poukázala jsem na jeho nahou hruď. „Takže jsme si kvit" dodala jsem.

„Fajn, vyhrála jsi, ale večer se těš" objevil se blízko u mě. „Hm, tak jo" přejela jsem mu rukou po břiše. „Ale první, kdo to nebude moc vydržet, budeš ty" políbila jsem ho rychlostí na rty, a pak utekla do koupelny se namalovat.

„Jsi mrcha" zakřičel. „Já to slyšela" zasmála jsem se. „To byl taky účel" strčil hlavu do dveří koupelny. Začal mě pozorovat, jako bych byla nějakej obrázek. „Copak?" podívala jsem se na něj v zrcadle. „Nic, jen jsem rád, že tu s tebou jsem" usmál se.

Tahle slova mě překvapila, netušila jsem, že zrovna myslí na tohle. „To já taky" usmála jsem se na něj v zrcadle. Justin přešel ke mně a objal mě zezadu. „Miluju tě" podíval se na mě. „Taky tě miluju" další dokonalé ráno.

**

„Hele koho pak tu máme" odtáhla jsem se od Justina. Zrovna jsme se na chodbě líbali, ale na straně, kde skoro nikdo nebyl, no až na tyhle dvě krávy. „Co je?" zavrčel Justin a propletl si se mnou prsty na ruce.

„Dneska máme s naší kapitánkou během oběda poradu, kvůli pátečnímu zápasu, ale asi na to zapomněla, jelikož tam máme být za minutu" řekla Camile. Jak já tu mrchu nenávidím.

Jenže měla pravdu, opravdu jsem na to zapomněla. „No, tak můžeme jít teď, abychom to stihly" řekla jsem. „Jasně" zasmály se, věděly, že jsem na to zapomněla a budou mi to určitě předhazovat.

„Zlato promiň, uvidíme se pak, dobře?" otočila jsem se k Justinovi. Bylo mi naprosto jedno, že nás sledujou, byl to jejich problém. „Jasně, uvidíme se" vtiskl mi na rty polibek, a pak mě pustil.

Help ✔️Where stories live. Discover now