21

4.1K 204 18
                                    

Jess

„Copak se děje?" zeptala se mě máma. Dneska je sobota a mně není dobře, ovšem co bych čekala od menstruace. „Včera jsem to dostala, takže mi není nejlíp" povzdechla jsem si. „S tím ti nepomůžu" povzdechla si.

„To nic, už jedete?" mírně jsem se usmála. Máma a Jeremy jedou spolu na výlet a budou tam přes noc, takže máme s Justinem volný barák. „Ano, vyrážíme" usmála se na mě. „Tak si to užijte, já si půjdu lehnout" vstala jsem ze židle.

„Kdyby se něco dělo, tak nám s Justinem zavolejte" přikývla jsem. „A kdy se vrátíte?" „Až večer" odpověděla. „Tak ahoj" objala jsem jí. „Pa" dala mi pusu do vlasů.

„Odjíždíte?" přišel dolů Justin. „Jo, jedeme, takže žádná párty ani nic podobnýho" do kuchyně přišel i Jeremy, který dával do auta tašku s věcmi. „Už jsem byl několikrát sám doma, takže mě znáš" zasmál se Justin. „No právě, sám" podíval se na mě.

„Takže žádný blbosti" přesně jsem věděla co myslí. Nejhorší bylo, že jsem se začala bát, že něco tuší, ale to byla blbost. „Radši už jeďte" zasmál se Justin a nedával na sobě nic znát. „Co jsem čekal, že?" pokroutil Jeremy hlavou.

**

„Co ti je?" Justin mě zezadu objal, když jsem si v kuchyni krájela jablko. „Jahodový týden" povzdechla jsem si. „Bolí tě břicho?" rukama mi ho pohladil. „Bohužel" přestala jsem s krájením jablka a dala si ruce na ty Justinovi.

„Běž si lehnout a já ti to donesu" promluvil po chvilce. „Podíváme se na filmy a budeme se válet v posteli" políbil mě na krk. „To se mi líbí" usmála jsem se, i když to nemohl vidět. Otočila jsem se k Justinovi čelem a usmála se na něho. Justin mi úsměv oplatil a políbil mě na rty.

„Půjdu k tobě" pohladila jsem ho po tváři. „Za chvíli jsem tam" odtáhl se ode mě, abych mohla jít nahoru. Než jsem šla k Justinovi, tak jsem se stavila u sebe pro mobil. Vzala jsem si ho, a pak šla k Justinovi, kam jsem si hned lehla do jeho postele a zachumlala se do peřin, které voněly po něm. Milovala jsem tuhle vůni, hlavně na něm, ale taky na jeho věcech, které nosím na spaní anebo i někdy jen tak doma.

Uběhla chvilka a Justin se objevil v pokoji. Misku s jablkem mi podal a já se do toho hned pustila. Všimla jsem si, že přinesl ještě pití a brambůrky.

„Na co se podíváme?" zeptal se mě a noťas položil na postel. „Něco vyber" usmála jsem se na něj. „Okej" Justin si svlékl tričko, a pak si za mnou lehl do postele. Měl na sobě jen tepláky a pod tím boxerky od Calvin Klein.

Justin vybíral nějakej film a nedalo si nevšimnout, že to byla nějaká romantika, což mi nevadilo.

„Dojdu si ještě na záchod" už prázdnou misku jsem položila na noční stolek. Justin kývl na souhlas a já se zvedla z postele a šla do koupelny. Hned jak jsem byla hotová jsem si umyla ruce a vrátila se zpátky k němu do postele. Lehla jsem si na jeho nahou hruď a Justin si okolo mě obmotal ruku. Tou druhou pustil film a já ho políbila na hruď, oprava, svalnatou hruď.

Celý film jsme se koukali a občas se mazlili. U toho jsme pili kolu a jedli brambůrky.

„Ještě tě to bolí?" odložil notebook na stranu. „Trochu jo" nechtěla jsem se rvát ale dalším práškem. „Mám nápad" nechápavě jsem se na něj podívala. „Lehni si na záda" udělala jsem tak jak řekl. Než jsem stačila něco říct Justin si lehl nade mě a políbil mě na rty. Líbilo se mi to, a tak jsem spolupracovala.

Justin svými polibky, ale přešel na můj krk, kam mě párkrát líbnul. „Vyhrnu ti tričko" podíval se na mě. „Dobře" nevěděla jsem, co má v plánu, ale neřešila jsem to. Justin mi tričko vyhrnul k prsům, a pak mě začal líbat na břichu. Začala jsem chápat, co chtěl dělat.

Help ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat