27

3.8K 204 5
                                    

Jess

„Vnímáš?" zamávala mi před obličejem rukou Ashley. „Co?" byla jsem trochu mimo. „Proč pořád tak civíš tamhle?" ukázala směrem, kde byly dveře. „Jak dlouho může trvat než jí ukáže školu? Jsou tam snad věčnost" povzdechla jsem si.

„Ty žárlíš" zasmála se. „A viděla jsi jí? Je to další děvka, jakoby jich tady nebylo dost" tak aby bylo jasno. Dneska do třídy přišel ředitel s novou holkou, která tu budu studovat. Čistou náhodou jí Justin potkal na chodbě, a tak si řekla o to, aby jí tu provedl zrovna on. No jasně, že souhlasil a ještě se nevrátili.

„Jess, o Justina se neboj, navíc už ho tady máš" usmála se na mě. Otočila jsem se a uviděla ho, jak šel ke mně a za ním ta holka. Justin si sednul vedle mě, protože na tuhle hodinu jsem seděla s Tobym, ale Justin si sem sednul místo něj.

„Tak už jsi jí to ukázal?" zeptala jsem se s nechutí v hlase. „Jo, byla strašně otravná" zašeptal ke mně a mně spadl kámen ze srdce. „Mám pocit, že po tobě jede" pořád na něj čuměla. „To má smůlu, protože ona není můj typ" dal mi pusu na tvář. To by jsme měli.

„Těším se na víkend" spokojeně vydechl. „Já taky" usmála jsem se na něj. Oba jsme věděli, že tenhle víkend bude ten nejlepší a mně to přišlo vtipný. Normální lidi si sex takhle neplánujou, jenže my musíme.

„Máš z toho strach?" zeptal se mě s obavou. „Bojím se toho, že ti nebude dobrá, ale jinak ne, nemám strach" pousmála jsem se. „Už několikrát jsem ti říkal, proč s tebou jsem Jess" dal mi ruku okolo ramen. „Dobře" dala jsem mu pusu na tvář. No co, tohle kamarádi můžou nebo snad ne?

„Koukají na nás" odtáhl se ode mě Justin. „Neděláme nic, co by jsme neměli" řekla jsem. „I kdyby, jim to může bejt jedno, horší by bylo, kdyby se to rozneslo" přikývla jsem.

„Promiň, jen je to těžký" opravdu to bylo těžký, držet si od Justina odstup. „Nejsi jediná, strašně moc bych se tě teď rád dotýkal" zašeptal. „To ale můžeš" dostala jsem nápad. „Jak to myslíš?" překvapivě se na mě podíval. „Dneska končíme dřív, tak...." Justin to samozřejmě pochopil.

„Líbí se mi, že jsi zdivočila" zasmál se. „Šílím z tebe, takže za to můžeš ty" mrkla jsem na něj. „Ani nevíš, co s tebou chci dělat" sakra Justine. Moc mě vzrušoval, Justin pro mě byl opravdu někdo, kdo mě naplňoval po všech stránkách, akorát tu jednu teprve zažiju.

„Vzrušuje tě to" zase mi šeptnul do ucha. Byla jsem totálně mimo. „Nech toho" potřásla
jsem hlavou, jak to dělal? „Miluju tě" zamrmlal, abych to slyšela jen já. „Taky tě miluju" naznačila jsem rty a široce se na něj usmála.

**

„Tohle bych do tebe neřekl" zamrmlal Justin mezi našimi polibky. „Ani já" zasmála jsem se, ale ne moc, pořád jsem Justinovi oplácela polibky. Chytl mě pod zadkem a já nadskočila a obmotala si okolo něj nohy. Natlačil mě na zeď a stále mě držel pod zadkem.

„Akorát je tu málo místa" podíval se mi do očí. „Co bys čekal od kumbálu uklízeček? Ani tu nemají pořádný světlo" zasmála jsem se. Bylo tu světlo, jen tak pověšené ze stropu a šňůra na zapínání visela hned vedle.

„Jsem rád, že to tu ale je, protože bych jinak nemohl dělat tohle" ani jsem nestačila něco říct a Justin byl rty na těch mých. Začali jsme se opět líbat a já si okolo Justina obmotala i ruce.

Justin se přemístil rty na můj krk a začal mě na něm líbat. Měla jsem tílko a košili, takže k mému krku neměl problém se dostat. „Justine" vzdychla jsem, když mě kousl do krku. Projela jsem mu ve vlasech a zatáhla za konečky, nad čímž mi vydechl na krk. Nevim, kde se to ve mně bralo, asi to bylo Justinem, protože tohle jsem nikdy neudělala, nikdy jsem se s nikým neschovávala v kumbále.

Help ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat