İntikam

56 6 3
                                    

Arkadaşlar öncelikle çok mutluyum 59 kişi olmuşuz geçen bölümde 49 idik bir günde 10 kişi. Kitabım hakkındaki fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum İyi okumalar.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Stefan' ın ağzından

Aria'dan intikamımı çok kötü alacaktım gece yatarken Aria'dan nasıl bir intikam alacağımı buldum sabah biraz erken gelecek ve Aria'yı bekleyecektim Aria kapıdan girerken yüzüne kocaman pastayı yapıştıracaktım.

☆★☆

Sabah evden çıktım ve direk pastaneye girdim hemen pasta alıp sınıfa girdim sınıfta daha 6 kişi vardı ve hepsi bir bana birde elimdeki pastaya salak salak bakıyordular. Aria okula gelene kadar sınıfta 15 kişi vardı bu sefer şansıma geç gelmişti. Sınıftan içeri geldiği gibi yüzüyle pastanın birleşmesi bir oldu. Pastayı yüzüne yemesine birşey dememişti ama herkes teker teker yüzündeki pastadan alıp ağzına götürünce ağlayarak sınıftan dışarı çıktı. Onu bu kadar kıracağını zannetmiyordum ama o pislikler kızın suratındaki pastayı parmaklamasalarsı ağlamayacaktı hepsine bakarak söze girdim

- Gerizekalılar her şeyi mahvettiniz ben size bulaşın dedimmi

Sınıftan çıktım ve Aria' yı takip etmeye başladım arkabahçeye doğru ilerliyordu. Hemen bir banka oturdu tabiki bende yanına.

- Aria bak ben seni üzmek istemedim.

- Yarışa varmısın ?

- Ne ... ne yarışı

- Mesela ben sizin üstünüze su döktüm sen benim yüzüme pasta yapıştırdın

- yo yo yo hayır.

- korktunmu

Sevdiğim kıza karşı korkak gibi görünmek istemezdim.

- Tamam varım

- Ozaman oyun başlasın

OKULDAKİ  AŞKIMWhere stories live. Discover now