ÖZÜR DİLERİM

41 6 1
                                    

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar bir BÖLÜMLE karşınızdayım. Bir konuya deyinmek istiyorum. Gerçekten okuyucu sayımı ve vote sayısını beğeniyorum ama yorum hiç yok bende bu yüzden nerelerde hatam var hiç öğrenemiyorum. Kötü yorum atabilirsiniz bu beni üzmez çünkü nerede hatam olduğunu anlarım. Vote ve yorum dileği ile İYİ OKUMALAR !!!

□■□■□■□■□■□■□■□■□■■□■□■□■□■□■□■□■■□■■□

Aria' nın ağzından

Stefan' ın son söylediği söz üzerine eve gidip depresyona girdim. Haliyle depresyona girdiğim için evi çikolatayla doldurup en az 2 kilo aldım .
( Tamam tamam biraz abartmış olabilirim. ) Saat 11'e yaklaştığında yatağıma girip , yorganı üstüme çektim ve rüyamda Stefan' ı görmek dileği ile kendimi uykunun o güzel kollarına bıraktım.

                                                                                                                            ♥♡♥

Sabah okula yarım saat geç kalmanın verdiği acele ile evden çıkıp okula gittim. Geldiğimde ders yoktu çünkü tenefüste idiler. Stefan beni gördüğü gibi bana sarıldı ve ÖZÜR DİLERİM SENİ SEVİYORUM diye fısıldadı. Duyduklarımın karşısında tam Stefan' ın yanağına bir öpücük konduracakken kafama bir top yedim. Sağa sola bakındığımda Jack' i sırıtırken gördüm. Jack ile aynı okulda olduğumuz için benim başıma daha çok şeyler gelirdi. Stefan Jack' i görür görmez yanına gitti ve bir yumruk attı. ( Sanırım şuan iki dostu düşman haline getirdim ) Yere düşen Jack söze girdi.

- Böyle mi yarışacaksın ? Var mısın bir basketbol yarışına ? Tabi korkarsan onu bilmem

- Senden korkan senin gibi olsun .

- Ozaman saat ikide burada .

- Peki kazanana ödül ?

- Bir gün voyunca Aria onun ile vakit geçirir.

- Anlaştık

Vote ve yorum lütfen...

OKULDAKİ  AŞKIMWhere stories live. Discover now