ARİA KAÇIRILIYOR !!!

38 5 0
                                    

Arkadaşlar öncelikle şunu söyliyim 277 kişi olmuşuz 19 bölüm 277 kişi bence çok iyi bir sayı. Lütfen vote!!! Lütfen yorum !!!

◆◇◆◇◆◇◆◇◇◆◇◆◆◇◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◇◆◆◇◆◇◆◇◆◆◇◇◆

Stefan' ın ağzından

Jesse'nin o korkunç ikazının ardından 2 gün geçti ve şuanda Aria evinde yani benim ile değil. Sanırım Jesse 1-2 gün demişti değilmi. Ohh...  Hayır olamaz değilmi yok yok olamaz.

                                                                                                                   ¤•¤

Ve... kaçınılmaz son. Aria telefonunu açmıyor !!! Aria' nın evinin önüne geldiğimde direk zile bastım . Ve hiç beklemediğim bir sonuçtu zaten, kapı açılmıyor. Tek şansım kapıyı kırmak. Hemen kapıyı kırdım ve içeride Aria' yı aramaya başladım. Bir yandan da Aria !!! Aria nerdesin !!! Aria cevap ver !!! Diye bağırıyordum. Burada olmadığını anlayınca tekrar şansımı denemek isteyip cebimdeki telefonu çıkardım ve Aria' nın telefon numarasını bulup onu aradım . Bu sefer telefon açıldı ama açan Jesse idi.

- Aria' nın aradığında evde olmaması seni çok korkutuyor değil mi ? Ozaman ileride yapacaklarımda ne olacağını çok meram ediyorum. Aria' nın evinin ilerideki parka gel alırsın sevgilini.

Jesse son cümleyi kurar kurmaz hemen o parka geldim. Burası çok ıssız biryerdi etrafımda hiç çocuk göremiyordum. Aria' yı görür görmez onun yanına gittiğimde Jesse Aria' yı sertçe yere attı. Aria ağlıyordu . Onun ağlamasına dayanamıyordum. Bu yüzden onu susturmaya çalışıyordum.

- Geçti tatlım geçti.
                   

OKULDAKİ  AŞKIMWhere stories live. Discover now