Velet

3.1K 209 7
                                    

Şu bacaksızın bana bunu yaptığına inanamıyorum. Onu yakaladığımda kafasını kumlara kömücem , kemiklerinden kolye yapıcam. Suan bi velet yüzünden yüzüm saçım mahvoldu onu yakalayana kadar bana rahat yok koş Öykü.
Ben çocuģun arkasında benim arkamda kuzey koşturuyoruz. Beni durdurmaya calisiyo aklınca ben intikamımı almadan durmam. O kücük velet bi teyzenin etegine tutununca onun sonu gelmisti anladım ki bu dusuncem 5 saniye surdu çunku benim hızımı alamayıp teyzeye carpmam bi de ondan ne varsa yemem hayattaki sansimdan baska bir sey anlatmıyordu.
Bacaksız bana gulerken tek gülenin o olmadigini anladım. Sinirle yerimden kalktım o halimle çoçuga sen goruceksin bu burda bitmedi bakışımı attım anlamis olmaliki kactı.
Tam ne kadar hızlı o kadar iyi kafasında eve kosmaya hazirlaniyoken Kuzey kolumdan tuttu.
-Abartma istersen alt tarafı biraz döküldü.
-Üstüm başım mahvoldu bırak beni!
-Gel şuraya beraber gidicez eve.
Sakinligimi korumaya calistim. Derin bi nefes aldım ve kosmaya basladım ha ha ha iste boyle sasirt... Ahh napiyosun mankafa üstümden gecseydin. Böyle aslı olmayan seyler derken kafamı kaldirinca butun sozlerimi geri aldım. Allahım kulunu goruyosun.
-Özür dilerim çarptım galiba bu iste yeniyim.
Çarptım mı? Galiba mı? Çocuk daha demin beni asfalta serdin ic organlarim ezildi suan ic kanama bile geciriyo olabilirim neyseki yakışıklısın. Ben boyle avanak avanak konusuyoken cocuk bana bakarak elini uzattı. Hemen tuttum tabiki de ne sandınız. Jejdjejdj
-Yok ya onemli değil zaten kücük bi kazaydı.
-Dizin kanıyo ama evine gotutmemi isterm...
Çocuk daha sozunu bitiremeden Kuzey cocugu ittirerek sana gerek yok dedi. Kuzeye kotu bakislar atarak kolunu cimcikledim.Sanki hic hissetmemis gibi beni kucagina alıp eve tasidı. Ve ben orda bi arkadas edinebilme sansimi kacirdim. Ic sesim her ne kadar kesin arkadas desede ben boyle diyorum. Kapıya geldigimizde kilidi acip eve girdik . Ve evdeki süpriz beni bekliyordu.

Evet arkadaslar çook uzun zamandır yoktum çünkü ygs ye hazırlanıyorum iyi niyetiniz icin tsk hepinizi seviyorum 😙😙

-DEĞİŞİM-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin