Κεφάλαιο 1

9.3K 468 36
                                    

Το αχνό φως της ημέρας λούζει το δωμάτιο ξυπνώντας τον. Σηκώνεται βαριεστημένα και πάει στο μπάνιο να πλυθεί.

Πότε πέρασε το καλοκαίρι; Όλες οι τρέλες που έκανε με τους φίλους του, τις βόλτες που έκαναν αλλά και τα κορίτσια που γνώρισαν.

Μια νέα χρονιά ξεκινάει για τον 15χρονο Edward Johnson. Ένα αρκετά αισιόδοξο αγόρι με μεγάλα σχέδια για το μέλλον και μια υπέροχη εμφάνιση.

Ρίχνει νερό στο αγουροξυπνημένο πρόσωπο του και περνάει το χέρι του από τις καστανές μπούκλες του. Τα μπλε του μάτια κοιτάνε το είδωλο του στον καθρέφτη και αναστενάζει.

Δεν θέλει να ξαναπάει εκεί. Εντάξει θα βρεθεί μετά από καιρό με τους συμμαθητές του αλλά προτιμά να βγαίνει πρωί βράδυ έξω και να ζει την ζωή του στο έπακρο.

Η πόλη που μένει είναι μικρή. Όλοι οι άνθρωποι γνωρίζονται μεταξύ τους και κυριαρχεί ένα ζεστό και φιλικό κλίμα στην μικρή κωμόπολη στα προάστια της Νέας Υόρκης.

Αφού τελειώσει με τις δουλειές του στο μπάνιο, πάει πίσω στο δωμάτιο του για να ντυθεί.

Έχει ένα κλασσικό στυλ αγοριού με μοντέρνα ρούχα και στην μόδα. Δεν είναι σαν τα playboy του σχολείου, αντίθετα είναι ένα φιλικό παιδί με εύσπλαχνη καρδιά και ευγένεια.

Πολλά κορίτσια έλιωναν από ένα του βλέμμα ή ένα του χαμόγελο. Όμως καμία δεν του άρεζε εκείνου. Όλες είχαν κάτι... Κάτι που τον αποθούσαν... Κάτι που τον έκανε να μην θέλει να εμπλακεί μαζί τους...

" Όλες είναι τόσο ίδιες... " σκεφτόταν

Αυτό όμως δεν σήμαινε ότι θα άλλαζε τις προτιμήσεις του. Απλά, περίμενε για την κατάλληλη...

Αφού ετοιμαστεί, κατεβαίνει στην κουζίνα για να φάει το πρωινό του. Εκεί συναντά την μητέρα του και την κατά τρία χρόνια μικρότερη αδερφή του.

Ε- Καλημέρα μαμά, καλημέρα Όλ

Ο(λίβια)- σου έχω πει να μην με λες έτσι!

Ε- Εμένα έτσι μου αρέσει να σε λέω...

Μ(αιρη=μαμά)- μην νευριάζεις την αδερφή σου Εντ!

Ε- Εγώ;! Αυτή νευριάζει μόνη της!

Ο- Εντ!

Ε- Καλά ντε τι νεύρα είνα αυτά πρωί πρωί;! Έτσι θες να ξεκινήσει η νέα σου χρονιά στην 6η δημοτικού;

Ο- Όχι

Ε- Τότε κόψε την γκρίνια και φάε το πρωινό σου

Α New Girl In Town... Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα