Capitolul 7

1.2K 73 4
                                    

Gabe a deschis usa vilei,inauntru asteptandu-ma o gramada de persoane,mai invarsta,sau mai tinere ca mine,chiar si de varsta mea.
Bun,sa inceapa petrecerea! Am zambit timid si am intrat sfioasa,dar cum Gabe n-are rabdare m-a impins,impiedicandu-ma de tocul usii si aproape picand. M-am uitat urat la el,iar o femeie de varsta a doua m-a strans in brate,m-a privit zambitoare,prezentandu-se:
-Buna,eu sunt mama necioplitului de aici,Katniss Duster,iar el este sotul meu,Alpha suprem,cred ca v-ati mai intalnit,Titus Duster.
Am plecat usor capul,dar ceea ce i-a uimit pe toti,a fost faptul ca am vorbit.
-Ariana Carter,fost Beta in haita Forest. Si am zambit sincer,dar mi-a pierit zambetul,cand am vazut uimirea de pe fata tuturor. Cel care a spart gheata a fost Alpha,spunand:
-Bine ai venit in familie atunci!si luandu-ma-n brate. Toti au inceput sa ma imbratiseze,eu fiind in centrul atentiei.

***
Petrecerea s-a terminat si am ajutat si la curatenie,acum aflandu-ma in fata unei usi negre,cu Gabe in spatele meu.
Am apasat usor pe clanta si am deschis,tot in camera era alb si negru. Pe pereti era un tapet in dungi alb negre. Totul era in nonculorile aceste,chiar si baia era astfel,doar ca exista mobila rosie sangerie,fina,de zici ca-i de sticla. Am examinat fiecare coltisor al camerei,pe urma mi-am scos pijamelele scurte ca e cald. Am auzit aba la baie curgand asa ca am imtrat sa verific daca nu am uitat-o deschisa. Am intrat,iar aburii densi au iesit pe usa,dezvelind in trup zvelt,al lui Gabe,gol,dor cu un prosop pe solduri si unul dupa cap. M-am inrosit pana in urechi si am iesit rapid,trantnd usa in urma mea.
Dupa nici 2 minute Gabe a iesit imbracat si razand. Eu m-am uitat la el confuza,dar el a continuat sa rada.
-Esti mai rosie decat un rac,ce ti s-a intsmplat?intreaba inca razand
-S-a intamplat ca tu sa intrii in camera si in baie fara ca eu sa te sud si cand am intrat eu,tu erai acoperit cu un prosop,ce Dumnezeu?!spun usor iritata,la sfarsit trantindu-ma pe pat.
-Calm,pisi,calm!spune ironic. Imi venea sa-l iau la bataie numai cand il auzeam asa relaxat.
Am intrat in baie,dandu-mi drumul la parul de nestapanit,ajungandu-mi pe fata. L-am dat la o parte si m-am dezbracat,intrand in cabina de dus,lasand stropii fierbinti sa imi ude pielea. Am luat gelul lui cu menta ca sa ma pot spala,ca al meu e prin geamantan.
Am iesut din dus imbracata in pijamalele mele scurte si cu un prosop facut turban pe capul meu. Abea am deschis usa ca Gabe m-a tras spre el sarutandu-ma animalic. Cand nevoia de aer si-a spus cuvantul,am intrerupt sarutul ,muscandu-i buza de jos. El a zambit si mi-a pus o esarfa bleu la ochi si mi-a legat-o.
-Hei! Ce faci?! Protestez eu.
-Am o surpriza pentru tine! Spune dupa ce leaga bine esarfa si ma ia de mana,conducandu-ma vqtre pat. M-a lasat pe pat si am auzit cum  scoate ceva din dressing. A venit inapoi si a pus ceva greut in fata mea pe pat. Mi-a dezlegat esarfa si am putut vedea o cutie uriasa imbulinata rosie si cu o funda la fel de mare.
-Deschide-l ! Imi spune dupa ce imi inchide gura.
Am luat cutiuta si am desfacut funda. Bun...n-a explodat,nici o farsa. Am desfacut cutia si am privit inauntru.
-Awwww! E asa dragut!am spus scotand mica pufosenie din cutie.
Era un Spitz alb,flocos si micut.
Cum l-am apropiat de fata mea a inceput sa ma linga cu limbuta lui mica. L-am smotocit si m-am jucat cu el pana a obosit si s-a culcat in bratele mele.
-Si? Ce nume ii pui?ma intreaba Gabe dupa ce am lasat pufosenia sa doarmă pe perna.
-...Alfi!spun dupa ce ma gandeac doua minute bune.
-Alfi sa fie atunci.aproba el.
Ma pupa dulce pe frunte,iar eu ma pun in pat si ma invelesc,coplesita de toate întâmplate pana acum. Totul s-a petrecut asa de repede,marirea haitei,intalnirea lui,revenirea glasului,acceptarea,criza,mutarea,parca prea repede...sau poate m-am obisnuit cu rutina. Inchid ochii si ma linistesc,cand il simt cum se aseaza le pat langa mine si ma strange in brate. Am intrat rapid in lumea viselor,ne mai stiind ce se intampla in jurul meu.

------------
Aleluiaaa! Mi-a luat doua luni sa-mi revin si sa termin capitolul, dar iata! Stiu,stiu,nu-i tocmai cel mai reusit,se putea si mai bine,dae am avut perioada tezelor,evaluarile nationale si acum teste peste teste ca "avem nevoie de note". Wai tataa! Plus ca sunt,iar,in pana de idei. Astept sugestii. Pwp.

 Pwp

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
ArianaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum