Capitolul 1

4 0 0
                                    

Citiți nota autorului!!!
_______________________________

Îi aud certându-se iar.De 3 săptămâni fac asta încontinuu. Nu știu cum o să mai rezist.O aud pe mama plângând iarăși și mi se rupe inima.Ea l-a prins pe tata înșelând-o acum câteva zile și acum vrea să divorțeze de el,dar acesta nu e de acord.
-Nu te înțeleg!Ești cu acea că-femeie,dar nu vrei să te desparți de mine!Ce e în capul tău?!îi urla cuvintele în față, fiind la capătul puterilor.
-Fiindcă nu pe ea o iubesc,ci pe tine!Încearcă să înțelegi!A fost o greșeală!încearcă tata să o convingă.
-O greșeală? Ai dreptul să-mi spui ca a fost o greșeală? Așa e,poate sunt eu mai proastă. A fost o greșeală pe care ai repetat-o...timp de 5 luni consecutive cu aceeași persoană! îi râde ea ironic în față.
Stau pe ultima scară și mă uit la ei cu ochii sticloși. Nu plâng pentru că se cearta, ci pentru că mama suferă.Nu mă înțelegeți greșit, e tata și e o parte din mine,dar atunci când un bărbat înșală o femeie,care mai are și doi copii,este un nimic în fața mea.
Îmi ridic iar privirea.Acum e liniște.Bărbatul din fața mea,pe care nu îl pot numi barbat, pur și simplu și-a pierdut acest "rang" o dată cu ceea ce a facut,stă cu mâinile la ceafă și pufăie. Mama se uita în gol înspre canapeaua din living și,privind în ochii ei,o văd secată de puteri.Simt o mână mare pe spate,iar când mă întorc îi întâlnesc privirea fratelui meu.Îmi face semn să urc sus,eu urmându-l.Dintre toți, el e cel mai afectat,așa a fost din prima zi în care am aflat.Pentru el,tata nu mai înseamnă absolut nimic.Și nu îl condamn.Ajunși în camera lui,se așază în pat și îmi face semn să mă așez lângă el.
-Orice s-ar întâmpla, ești sora mea mai mică și te iubesc.Știi asta deja,nu?
-Normal ca știu. Și eu te iubesc.îi spun și îl iau în brațe. Adorm în brațele sale în liniște. In sfârșit e liniște.
Eu sunt Callie,dar familia îmi spune Cal (ok asta sună ciudat în română😂).Am 16 ani și locuiesc în Beverly Hills.Da,minunatul și inegalabilul Beverly Hills.Am un frate mai mare,de 21 de ani.Mi-a fost mereu aproape,mai ales de când părinții mei au început să se certe.Avem o relație mai specială de la început. El pentru mine este frate,prieten,psiholog,doctor în unele cazuri și poate un viitor tată, cine știe?
_______________________________
Heyyyy
După cu vedeți am început o carte nouă.M-a lovit inspirația la 3 dimineața 😂😂
De dată asta chiar vreau păreri și critici și orice.

Wrong LoveWhere stories live. Discover now