θυμός

795 81 22
                                    

Την κάνω δικιά μου με κάθε κίνηση , κάθε γαμημένη κίνηση την νιώθω . Συνεχίζω να κουνιέμαι πάνω στο σώμα της ,θέλω και άλλο , και άλλη επαφή με το σώμα της , με το δέρμα της , με αυτήν ολόκληρη. Την κατακτάω αργά και νιώθω ευχαρίστηση , το μυαλό δεν λειτουργεί , το σώμα από μόνο του έχει πάρει τα ηνία και παίρνει  ότι λαχταρα.
Εκείνη .....  

Είμαστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι μου εδώ και ώρα , αυτό που ένιωσα ήταν απερίγραπτο . Θεέ μου ταιριάζω τόσο στο σεξ με αυτή την γυναίκα , μπορεί τελικά αυτός να είναι ο λόγος που έχω κολλήσει μαζί της . Είμαστε δυναμίτης στο κρεβάτι , ο ταύρος μέσα μου με παρακαλάει να πάω για πέμπτο γύρο αλλά διώχνω την ιδέα προτού με επηρεάσει και παρασυρθώ .
Έχω το βλέμμα μου στο ταβάνι και δεν μιλάω , είμαι ακόμα θυμωμένος μαζί της  πολύ . Ποιος πούστης την περιμένει στο σπίτι της ; Ποιος μπορεί να με αντικαταστήσει ; Να το πάλι ... αυτή η δυσφορία  που νιώθω κάθε φορά που ένας άντρας είναι κοντά της , αυτό το αίσθημα που μου γυρνάει το μυαλό και τα βλέπω όλα κόκκινα . 
Η φωνή της σπάει την σιωπή αν και στον νου μου υπάρχει φασαρία απο τις χιλιάδες σκέψεις , << έχεις κάτι , γιατί δεν μιλάς ; >>. Ναι έχω , εσύ αντί να θες να κάτσεις μαζί μου μετά από οτι έκανα για σένα , εσύ ήθελες να φύγεις γιατί σε περιμένει ο γκόμενος στο σπίτι . Ούρλιαξα από μέσα μου και την έσφιξα πάνω μου αναστενάζοντας , συνέχισε να με ρωτάει αλλά δεν ήθελα να απαντήσω . Ήξερα οτι θα έπαιρνε θέση ο θυμός μου και θα την έχανα στα σίγουρα . Δυστυχώς δεν τις άρεσαν οι διπλωματικές μου απαντήσεις με αποτέλεσμα να φύγει από την αγκαλιά μου , την παρατηρώ να σηκώνεται και να αρχίζει να ντύνεται . Δεν θέλω να φύγει ,  σηκώνομαι χωρίς κάν να το αντιληφθώ και της πιάνω το χέρι για να την σταματήσω. Με κοιτάει με αυτά τα αμυγδαλωτά μάτια και μαλακώνω αμέσως , ο θυμός μου εξατμίζεται και θέση παίρνει η θλίψη . Συζητάμε λίγο και επιτέλους μου λέει για οτι αυτός που την περιμένει είναι ο αδερφό της . Η χαρά που νιώθω είναι απερίγραπτη , της ζητάω να ξαπλώσουμε αλλά πεινάει . Το κούρασα το κοριτσάκι μου ο άτιμος . 
Κατεβαίνουνε κάτω με κρατημένα χέρια , είναι τόσο ωραία αίσθηση να την κρατάω , ναι έχω γίνει βούτυρο . 

Ετοιμάζω πρωινό χαλαρός και ωραίος , είναι περίεργο που νιώθω τόσο άνετα μαζί της . << λοιπόν , εσύ τι έκανες χθες όλη μέρα ; Μην με παρεξηγείς , δεν είμαι ζηλιάρα όπως κάποιοι άλλοι , ονόματα δεν λέω αλλά βρίσκονται σε αυτό το δωμάτιο. Απλά θέλω να μάθω την καθημερινότητα σου.>>  .  Παγώνω στην θέση μου για κάποια δευτερόλεπτα , σφίγγω τα χέρια μου σε γροθιές και παρακαλώ το σώμα μου να συμπεριφερθεί φυσιολογικά . Παίρνω μία μικρή ανάσα και γυρίζω αδιάφορος να την αντιμετωπίσω. <<Χθες ήμουν στο γραφείο του πατέρα μου στην εταιρία σχεδόν όλη μέρα , μετά βγήκα με τον κολλητό μου το Πάνο για ένα καφέ και μετά σπίτι >> .  Ναι δεν της είπα την αλήθεια αλλά εν μέρει δεν της είπα ψέματα . Απλά της έκρυψα κάποιες λεπτομέρειες . Γαμώ το στανιό μου  νιώθω άσχημα .
Πανικοβάλλομαι , η στάση του σώματος μου με προδίδει , συνεχίζει της ερωτήσεις και η καρδιά μου τρέμει , ψυχραιμία αγόρι μου θα τα καταφέρεις.  Πρέπει να ξεφύγω από την ανάκριση , γιατί οι γυναίκες κάνουν τόσες ερωτήσεις ; Είναι κουραστικό  , βάζω το ψυχρό μου προσωπείο και την διώχνω με τρόπο . Τρώμε στα βουβά το πρωινό μας και νιώθω ένοχος ή μάλλον είμαι ένοχος . Δεν της αξίζει τέτοια συμπεριφορά . Σηκώνεται από το τραπέζι μελαγχολική , τα μάτια της δεν εστιάζουν πουθενά , σκατά τα έκανα . Δεν θέλω να φύγει έτσι .
   - καλημέρα μωρό μου ,  καλημέρα δεν είπαμε . ( αυτή την αγκαλιά την έχω ανάγκη , χωράει τόσο καλά σε αυτή, την γυρίζω σε μένα και χαμογελάει . Πούστη , την θέλω τώρα πάνω στον νεροχύτη .) Συγνώμη ( αυτή την συγνώμη την εννοώ αλλά όχι μόνο για την κρύα συμπεριφορά μου αλλά και για το ψέμα που της είπα .
- γιατί από όλα ; ( γελάω με την καρδιά μου και σκέφτομαι αχ και να ήξερες ψυχή μου .)
- για όλα ( η ειλικρίνεια φαίνεται στην φωνή μου και την νιώθω να χαλαρώνει  . Σε θέλω γαμώ, σε θέλω ) 
- δεν ξέρω θα το σκεφτώ και θα σου πώ ( ένα πονηρό χαμόγελο είναι στο πρόσωπο της αλλά δεν με κάνει να νιώσω καλύτερα, φεύγει από κοντά μου και ανεβαίνει πάνω για να ντυθεί . )  

παραμύθι ή αλητεία ;Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα