ΒΑΡΙΕΜΑΙ

1.2K 67 0
                                    

Εχω γυρίσει στο σπιτακι μου μετα την δουλεία κατα της 9 κ 30 και φυσικα πεινάωωωωω.
Ουυυυφφφ τι μέρα κ αυτη !~! Και τι μωρό ήταν αυτό θεέ μου .

Τελικά τι να κάνω να φάω ;
Δεν ξέρω τι κάνω και πως το κάνω αλλά σκέφτομαι πολλά και μαζί . ΝΑΙ ΝΑΙ το κάνω και μπράβο μου που μπορώ . Οχι όπως έλεγε ο Αρης οτι είμαι περίεργη αλλά και γλυκούλα ο κάλος μου.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ  ΔΗΜΗΤΡΑΣ : δεν θυμόμαστε πρώην στο άσχετο γιατι αρχίζουμε με τα ζουμιά, μετά έρχονται οι σοκολάτες και τα παγωτάκια κ μέτα μας χτυπάν τα κιλά την πόρτα και μας λένε μπράβο καλωσορίσατε και άντε μετα αγώνας για να τα χάσεις .

ΟΟΟΥΥΥΦΦΦ κουράστηκα μόνο που το σκέφτηκα . Έκανα ένα τσεκ στο μυαλό μου να το θυμάμαι και σκέφτηκα τον Αρουλη τον πρώτο μου έρωτα αχχχχχχχχ πάλι δεν είμαι καλά σήμερα μου φαίνεται .

Το παίρνω απόφαση και κάνω μπάνιο . Καθώς λούζομαι σκέφτομαι τα λόγια της φίλης μου οτι πρέπει να κάνω κάτι με την κατάσταση μου. Και ναι !! Το λεω το ΝΑΙ θα το κάνω ρε γαμώτο γιατί το ζητάει το κορμί μου  .

Βγαίνω απο το μπάνιο κ αρχίζω να ετοιμάζομαι . Βάζω ένα τζιν κολλητό κ μια μαύρη μπλούζα με τιράντες κ την πλάτη έξω , σταράκια μαύρα κ βάφομαι ελαφρά με λίγη μάσκαρα κ ένα ροζ κραγιόν ( ε.. είναι τετάρτη μην είμαστε υπερβολικές ).

Μου έρχεται μήνυμα απο την κολλητή μου μέρος κ ώρα και αναστενάζω .

-Λοιπόν είμαι έτοιμη . (ΣΙΩΠΉ καθώς κοιτάζομαι στον καθρέφτη ) Και ο θεός βοηθός που λέει η μάνα μου . ΑΑΑ.. την μάνα μου δεν πήρα γαμώτο θα με πρήξει άυριο .



Πάω μέσα στο μπάρ και δεν βλέπω πολύ κόσμο . ΔΕΝ πειράζει σκέφτομαι κ πάω κ κάθομαι .

-Κολλητούλα μου .

-Που είσαι ρε μπουκλού μου ;

-Εδώ ρε Μαράκι μου εδώ (της λέω με νόημα )

- Τέλεια το σκέφτικες αυτό που σου είπα;

-ΩΩΩΩΩΩ ναι , σήμερα θα γίνει χαμός . Θα πέσουν κορμιά . Υπερβάλλω ε ;

- όπως πάντα κοριτσάκι μου , όπως πάντα .




Συνεχίζαμε να μιλάμε για βλακείες κ γελούσαμε σαν χαζά , δεν ξέρω ρε παιδί μου αλλα με την κολλητή μου περνάω πάντα τέλεια . Σε κάποια φάση μου λέει

- ΩΠ είναι ώρα να κουνήσουμε τα κορμιά μαας .

Με σηκώνει κ αρχίζουμε να χορεύουμαι με τα τραγουδια που παίζουν . Κάτι τα 3 βότκες σκέτες κ 2 σφηνάκια τα δίνω όλα . ΓΙΑΤΙ όχι σκέφτομαι απο μέσα μου .

ΑΡΧΙΖΩ κ διψάω . Θα πάω να πάρω ένα νεράκι . Προχωράω στο μπαρ κ μέσα βλέπω ένα παλικάρι να με κοιτάει που πλησιάζω . Κάλε μανούλη ο τύπος . Είναι ψηλός με καστανά μαλλια κ καστανά μάτια γεροδεμένος . Είναι σαν αυτούς που λες είναι μεν ωραίος αλλά έχει το κάτι παρα πάνω . ΑΧΧΧ σαν το μανάρι το πρωινό ή μάλλον το μανούλι το πρωινό δεν το είχε . ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΚΕΦΤΙΚΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ .

Έχω φτάσει στο μπαρ στο παλικάρι με αυτό το κάτι και του ζητάω ένα νερό . Αυτός συνεχίζει να καπνίζει αμέριμνος το τσιγαάρο του και απλά γνέφει χωρίς να κουνιέται . Τον κοιτώ ,με κοιτά τίποτα .

-Το νεράκι που λέγαμε ;

-Βιάζεσαι ;

-Οχι αλλά διψάω .

-Χαλάρωσε η ζώη είναι ωραία

-Θα μου πεις κ αλλες πιπες σήμερα ;

-Αν θέλω ναι

-ΝΑΙ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩΩ . 

- ΠΩΠΩ ΚΟΠΕΛΙΑ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ .

τι είπε τώρα ο βλάκας ... καλά τόσο πολυ φαίνεται ρε γαμωτο

-ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ .

-ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ;

Τώρα τι λέμε θέλουμε ; μωρέ δεν γαμιέται

-Θέλουμε

- Πάμε να χορέψουμε τότε

Με παίρνει απο το χερι,  πάω το καημένο να πω κατι κ μου κλείνει το στόμα με το χέρι

-Χαλάρωσε μωρο .

bardon σκέφτομαι απο μεσα μου με φατσα περίεργη τον κοιτω . Τ ο καταλαβαίνει κ μ σφίγγει το χερι . Λοιπόν φθάνουμε στην πίστα να το πω έτσι κ αρχίζουμε ν χορεύουμε . Με κοιτά με αυτά τα μάτια και αρχίζω να λιώνω . Θέλω να πάω μαζι του, ναι μου αρέσει .

ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΕΜΑΙ ΜΕ ΡΥΘΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΒΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ . Ωραία σκέφτομαι τον άναψα αλλά άναψα κ εγώ . Με γυρνάει απότομα κ ορμάει στα χείλι μου ρουφόντας τα κ δαγκώνοντας τα .

-Πάμε στην τουαλέτα ;

Οχι δεν θέλω έτσι όχι εδώ, είπαμε έχουμε καιρό να .... αααα αλλά οχι και έτσι .

-Οχι εδώ κάπου μόνοι μας να το απολαύσουμε θέλω να γίνω κακό κοριτσι ( μα τι λέω ποσο καιρό εχω να κάνω σεξ παναγία μου !!!!!!! )

-ΟΚ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Η ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ;

- ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ .

Ε .. να μην μάθει και που μένω είπαμε .
-ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΟΥ

ΩΩΩΩΧΧΧΧ

ΚΑΤΣΕ ΠΩΣ ΣΕ ΛΕΝΕ ;

- ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΙΚΡΗ !!!!!!!






παραμύθι ή αλητεία ;Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα