Γρηγόρης.....

647 69 3
                                    

  -α.... μπα τηλεφώνησες ; 

  -μαμάκια είναι εδώ ο θεός μου και θέλει να βγούμε σήμερα για φαγητό , τι να κάνω ; Δώσε μου τα φώτα σου . ( σωπαίνω για λίγο , δεν πήρε για μένα αλλά για αυτόν σοβαρά ; αναστενάζω μαζί της , είναι απρόβλεπτη αλλά αυτό είναι που μου αρέσει σε αυτή, με γκαβλώνει . Θα πέσει που θα μου πάει .) θα μου πεις ; 

-ναι , κάνεις λάθος που βγαίνεις σήμερα μαζί του αλλά είναι δικό σου θέμα . ( προσπαθώ να την πείσω , η κτητικότητα  είναι στο φουλ και μόνο μαζί της. Δεν θέλω να κοιμηθεί μαζί του με ενοχλεί)  Λοιπόν πρέπει να τον αγγίζεις συχνά πυκνά αλλά διακριτικά. Να μην μιλάς για μόδα , μαλλιά , και αποτριχώσεις . Αστον να νομίζει οτι είσαι ένα μυστήριο , να είσαι αστεία , και να μιλάς σαγηνευτικά με βαθιά φωνή , εμείς οι άνδρες το βρίσκουμε σέξι . ( σκέφτομαι στα γρήγορα οτι όλα αυτά τα έχει αλλά διώχνω την σκέψη γρήγορα) Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή την στιγμή .(ανοίγω την μηχανή του αμαξιού μου με θυμό , αυτήν την γυναίκα θέλω να την γαμήσω )

  -αν τα βρω δύσκολα μπορώ να σου στείλω μήνυμα ; ( σχεδόν με  παρακαλάει , γκαζώνω απότομα και βγαίνω στον δρόμο   )  

- αχχ... τι θα κάνω μαζί σου ; ( ρωτάω περισσότερο τον εαυτό μου σε παρά εκείνη, αναστενάζω ξεψυχισμένα σφίγγοντας το τιμόνι μου)  Ναι μπορείς. Να σου πω ( σταματάω για λίγο,  να δώ πως θα της το φέρω χωρίς να νομίζει οτι την γουστάρω και όλας  )που μένεις ; ( ναι ξέρω περίεργη ερώτηση , αλλά ο ταύρος μέσα μου μουγκρίζει θυμωμένα με την στάση της και  σήμερα θα τον ταίσω με το κορμάκι της  .  Ταύρος στο ζώδιο , ταύρος και στο κρεβάτι.)

- μένω στον νέο κόσμο , εκεί στην πλατεία απέναντι στην μοβ πολυκατοικία , αλλά γιατί ρωτάς ;( γιατί δεν μου την γλυτώνεις )

- τίποτα , τίποτα απλά ρώτησα .( της το κλείνω στα μούτρα , δεν θέλω περισσότερη συζήτηση μαζί της . Έχουμε κάνει μία συμφωνία αλλά αυτή την στιγμή την έχω βάλει στην άκρη , νιώθω μια ερωτική έλξη για αυτή και μόλις χορτάσω δεν με νοιάζει τι θα γίνει . Είμαι γουρούνι το ξέρω , αλλά αυτή με προκαλεί , τέτοια αντίσταση δεν συνάντησα πουθενά.)

Πηγαίνω στο σπίτι σφαίρα , χτυπάω με δύναμη την πόρτα και αρχίζω να βγάζω τα ρούχα μου. Πρέπει να την βγάλω από το μυαλό μου , το μπάνιο μου φαίνεται μία λύση .

Μόλις το τελειώνω ξαπλώνω στο κρεβάτι μου κοιτάζοντας το ταβάνι , πως κατάντησα έτσι μου λές ; Το κινητό μου δονείτε , κλείνω τα μάτια μου για να ηρεμήσω ,το πιάνω στα χέρια μου  

παραμύθι ή αλητεία ;Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα