Csillámpóni vs Símaszkos

627 37 9
                                    

Az előző részek tartalmából: -zaklatzaklatzaklat-perverz símaszkos-ancikaaa-zg7ztg7tz986z-csillámpóni-2. emeleti WC-izébizé-urgibugri a levegőben. Jóvan, ennyi elég lössz.

Miután a csillámpóni megmenekített minket, annyira hálásak voltunk vettünk neki [noreklám]-ot. Ami aztán nagyon feldobta és ööö... rászellentett Lakira, a lámára. Mellesleg a neve Dancsó Péter, de megengedte, hogy Dascno Ptrée-nek hívjuk. Ezután Laki, a láma annyira megsértődött, hogy elbújt a wc-ben. (((Mellesleg fiú láma volt (és aranyos is), de női wc-ben bújt meg. Ő is perverz?))) A Símaszkos sem tétlenkedett tovább, nekiállt szerezni pár segítőt. Leglelkesebb társai Ancika barinői lettek, akiket csak Kis-símaszkosként és Legkisebb-símaszkosként említünk. Az első bejáraton befutottunk és újra zaklatni kezdtük Ancikáát, ezúttal azonban Barátnő3 egyik frendjének telefonján. Éééés újra "zaklat-zaklat-zaklat".
huznuhuiikuhiroeghpreokghiregreligoőrőtgrh,zjzjzl.bb bcmn <--- Újabb vérontások!
Annyira felidegesítette ez Ancikát, alias Símaszkost (máig nem ismeri a Feladó letiltása gombot), hogy betört a könyvtárba (bár a várt hatás elmaradt) ééés elhúzta a "pasztmekolyannagyhogynagyon" fűrészért, amikor bumm! jött Dascno Ptrée és Mortál Kombátosan kihívta párhbájhráh!
Dascno vs Fűrészes...
vagy...
Ptrée vs Ancikaa...
vagy...
zuhubughunlmbeztguerzug <--- Bocs, vérontás.
hnukkj9ikj,njmiu n
Símaszkos vs Csillámpóni!!!! Ez a best ;)


Trollkodás  Mesterfokon || ✓Donde viven las historias. Descúbrelo ahora