Part 1

6.5K 91 33
                                    

Der er ikke længe til at jeg skal starte i 1.g på Gladsaxe gymnasium.

Jeg glæder mig faktisk til at starte.

Mit navn er Mathilde Højer og jeg er næsten lige fuldt 17.

Vi er lige flyttet fra Odense til Herlev, da min mor fik et nyt job på Rigshospitalet, hvilke er virkelig fedt for hende.

Min mor og far er skilt, det bliv de da jeg var 10 år.

Jeg bor hos min mor og min papfar. Jeg er den næst ældste ud af alle mine søskende.

Jeg har 4 søskende og 1 på vej, så jeg skal være storesøster igen om ca. 2,5 måned.

Min storebror hedder Pelle (19 år), min lillesøster hedder Isabella (12 år), min lillebror Magnus (8 år) og min lille bror Leslie (4 år).

Der er rumlig stor aldres forskel imellem nogle af os.

Min mor fik Pelle da hun var 19, derefter mig da hun var 21, og efter mig hende og min fars efternøler Isabella, da hun var 26. Min far der imod var 29, da de fik Pelle og fik mig, da han lige var fuldt 31 og fik isa, da han næsten lige var blevet 36, så min far er blevet lidt gammel siden (55 år). Vi ser ham ikke så tit mere for han er flyttet til London i England for at arbejde.

Min mor er senere hen blevet gift igen og det er sammen med Jesper (42 år), hvor de har fået Magnus og Leslie sammen. De er mine små charmetrolde. Den gang jeg (9 år), Pelle (11 år) og isa (4 år) fik advide vi skulle ha Magnus begynde isa og græde, for hun ville ha en lille søster og så videre men hun var jo ikke så gammel den gang. Pelle og jeg tog det meget pænt og sagde tillykke og sagde vi ikke kunne vente!

Det var noget helt andet da vi fandt ud af at de skulle ha Leslie, for den aften efter vi havde spist, var mor gået på toilettet og havde åbenbart taget graviditetstesten. Jeg (13 år) kan tydelig huske Pelle (15 år) skulle der ud, men kom løbene tilbage skrigende ind i stue: "MOOOOAAAR!! HVAD ER DOG DET HER??" Vores mor svarede ham på hvad det var og sådan, testen var positiv, så på den måde fik vi den nyhed og Isabella (8 år) og Magnus (4 år) fik nyheden næste morgen ved morgenbordet.

Og ja, nu venter min mor igen, forhåbenligt den sidste i børneflokken her hjemme, min mor fuldte jo 40 her i sommerferien og fik tons vis af babytøj i gaver.

Sorry, at du lige skulle vide min livs historie hahah.

Lad os begynde!

Klokken er nu 6:15 og jeg skal se at få min røv ud af sengen og gøre mig klar til min første dag på gymnasiet.

Min mor kører mig men kun hvis jeg er klar til kl. 7:30, for hun skal aflevere Magnus og Leslie før hun kan komme på arbejde.

Normalt ville jeg tag toget sammen med Pelle og følge Isa til bussen men de er allerede ude af døren kl. 6:45, da Pelle skal til København med toget og Isa tager bussen og står af uden foran sin skole (Mørkhøj skole).

Jeg der imod kan vælge at køre med min mor eller tog S-toget til Gladsaxe.

"MATHILDE SE NU AT KOMME OP, OG FÅ NOGET MAD" min mors stemme fylder hele huset. Omg.

"JEG ER OPPE!!" Jeg er virkelig ikke et morgen menneske hah.

Jeg tror, jeg tager dette på i dag (kig på billedet)

Basic Life - S.H.Where stories live. Discover now