*4*

5 0 0
                                    

Vi stannade på ett fint ställe för att äta.
Jamilla kollar hit åt mig hela tiden och jag låstas ignorera henne. Efter allt vi bråkade så känner jag mig skit. Hon betyder allt för mig och Kiara. Vi går in och sätter oss i ett bord, servitrisen (tror det heter så ;/)  kom till oss gav var sin meny. Efter har kollat i meny boken så valde jag stekt kött med pommes och  beasås. Servitrisen kom med papper och penna. " Vi vill ha en kyckling sallad, två stekt kött med pommes med beasås,kyckling pizza,tonfisk sallad och oxfilé med potatismos." Sa Alex och kollar samtidigt på meny boken. Servitrisen skriver samtidigt "dricka till maten?" Frågar servitrisen och kollar på Alex. " alla vill ha Coca Cola"säger Alex och kollar upp på servitrisen. Servitrisen nickar och tar alla meny boken och går i väg. Jamilla sitter där och pratar med Kiara,pojkarna pratar med varandra och jag här sitter som en dåre och kollar runt mig och låstas som ingen ting har hänt. Jag ställer mig upp alla kolla på, jag himlar med ögonen och går i väg utan att säga något. Jag går in i dam toaletten och går till spegeln. Badrummet är ganska lyxigt och fint. Jag kollar mig i spegeln och öppnar vattnet och blöter mitt hår och ansiktet. Så tur så har jag inget smink. Jag kollar upp igen och där står Kiara bakom mig. Jag kollar på mig i spegeln med ansiktet blött. " Vad är det?" Frågar jag och har båda händerna på handfaten och fortfarande kollar mig u spegeln. Kiara närmar sig. " undrar hur du mår?" Säger Kiara och lägger sin hand på min rygg.

Kiara
Jag lägger min hand på Amys rygg och hon fortfarande ignorera mig. Jag suckar.
" Jag sa redan det i bilen" sa Any och vänder sig om mot mig. Jag gav henne papper så hon kan torka sig i ansiktet.
Hon tog pappret som jag gav henne och börja torka sig. "Jo jag vet att du sa det i bilen men jag undrar hur mår du nu. Eftersom du gick bara iväg utan att säga nått" säger jag och kollar på Amy genom spegeln. Amy vänder sig om och kollar på mig djupt i mina ögon. " Jag gick där i från att jag satt där som ett fån och alla andra pratar och jag har ingen att prata med." Säger Amy. Jag suckar för att det hon säger är sant. Jamilla kommer in.
Jag kollar på henne och hon kollar på Amy.

Jamilla
Jag går in i badrummet för att se tjejerna är där för att maten har kommit. Jag ser på Kiara och sen på Amy. Jag ser att Amy mår dåligt över våran bråk och det jag också. Jag vågar inte säga förlåt. För att- för att jag kalla henne för slampa utan en anledning. Amy fick syn på mig genom spegeln. Hon vänder sig om "Mat-en är kla-" hann inte säga hela meningen för att Amy vände sig om och gick förbi mig och fick en liten putt av henne. Kiara kolla på mig och jag börjar gråta. " Sys-ter jag är så leds-en" stammar jag och gråter samtidigt. Kiara och kramar mig.

Amy
"Amyy " skrek Alex och pekar på min mat. Jag skrattar och går till bordet och sätter mig. "Vad hände?" Frågar Jason och har fullt med mat i munnen. Jag suckar och tar en bit kött med pommes och sen doppar i beasåsen och sen äter jag den. Jag tuggar och tuggar och när jag har väl tuggat så svalde jag. "Inget behövde gå på toa" sa jag och kollade ner på min mat. Alex ler. " Så länge? Är du dålig i magen?" Frågar Alex och försöker inte skratta. Jag fick ut ett skratt. "Va nej? Hahaha jag skulle bara göra nåt" sa jag och skrattar. Kiara och Jamilla kom till bordet och jag ser att Jamilla har gråtit. "Jam har du gråtit?" Frågar Nate och kollar på henne. Hon nekar och tog en tugga av hennes mat. "Såklart har du gråtit! Varför nekar du? Varför ska man skämmas? Du har inget att skämmas! Bara för vi har bråkat behöver du inte skämmas." Säger jag och kollar på henne. Hon ler lite osynligt.

När vi har ätit klart så gick vi ut till bilen. Jag sitter fortfarande längst bak med hundarna. De sätter på Suffer~Charlie Puth låten.
Jag kollar ut genom fönster och kollar på byggnader,hus osv. Vi ska vidare till San Fransisco
Alla börjar sjunga utan jag för att jag är inte direkt på humör. Alltså denna roadtrip kommer vara skit. Jag får väl hoppas att det inte är så. Jag somnade och allt blev svart.

4 timmar

Jag vaknade upp och ser att alla andra var redan vakna och de pratar jävligt högt. Jag gnuggar mina ögon lätt och kollar på Nate att han kollar ut genom fönstren och lyssnar på musik på mobilen. Jason kollade på mig genom spegeln. " God eftermiddag sömntuta" sa Jason med ett fånig röst. Jag himlade med ögonen fast med ett leende. Kiara vände sitt huvud mot mig med ett stort leende,jag ler tillbaka.

Jag kollar på Jamilla och ser att hon har ena handen på hennes huvud lutande och ser att Jamilla sover. Jag är så himla ledsen och gillar inte bråka om små grejer.


(A/N : vill bara säga att jag vet inte eller fattar inte vad man ska egentligen ta för vägar alltså nu pratar vi om roadtripen att jag har inte koll på  vilka vägar man ska egentligen åka för just nu kollar jag på google om road trip vilken är mycket snabbare för att åka till NY så om jag inte hittar nåt info om sånt så kommer jag skriva huller om buller om städer och i know att det låter overklig , men detta är fiction/berättelse och försöker skriva så realistisk jag kan. Om ni inte förstår vad jag menar, jag menar att man måste ha viss kust för att åka roadtrip för att man kan inte åka bar, man måste veta hur man ska åka bil till NY från det ställe de bor. Så haha hoppas att ni förstår och sry för mitt dåliga stavningar osv men försöker skriva så bra jag kan. Tack!)

REDIGERAD

(A/N: 

Day 1: Los Angeles, CA to Las Vegas, NVDay 2: Las VegasDay 3: Las Vegas to Grand Canyon, AZDay 4: Grand CanyonDay 5: Grand Canyon to Durango, CO (via Monument Valley)Day 6: DurangoDay 7: Durango to Santa Fe, NMDay 8: Santa Fe to Amarillo, TXDay 9: Amarillo to San AntonioDay 10: San Antonio to AustinDay 11: Austin.

Day 12: Austin to Lafayette, LA

Day 13: Lafayette to New OrleansDay 14: New OrleansDay 15: New OrleansDay 16: New Orleans to Memphis, TNDay 17: Memphis to NashvilleDay 18: NashvilleDay 19: Nashville to Chicago, IL (via Clermont, KY)Day 20: ChicagoDay 21: Chicago to Cleveland, OHDay 22: Cleveland to Washington, DCDay 23: Washington, DCDay 24: Washington DC to New York, NY (via Philadelphia, PA).Här är kust till kust roadtripen,detta får bli och det tar 24 dagar)


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 04, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

{~Fuck IT, just do IT~}Where stories live. Discover now