*3*

6 0 0
                                    

Jag vaknade och klockan är 8.27 och känner mig pigg. Såklart drack jag fast bara typ 2 cider och en shot tequila resten blev vatten. Så jag är inte bakfull( vad det ens kallasxD)
Jag tog upp mobilen  och kollar lite på instagram och ser att Kiara la ut en bild från festen!

 Så jag är inte bakfull( vad det ens kallasxD)Jag tog upp mobilen  och kollar lite på instagram och ser att Kiara la ut en bild från festen!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Efter ett tag så börjar jag skriva med Kiara. Jag ställde mig upp och satte på mig kläder för att Kiara kommer över. Mina föräldrar har åkt och jobba,de vaknar jävligt tidigt ungefär vid 5.20.
Jag städade för att det ser ut mycket mer clean! 

Jag städade för att det ser ut mycket mer clean! 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Love my room. Det är så mysigt!
Dörr klocka ringde och förstod att det var Kiara. Jag gick ner och öppnade dörren och ser Kiara men inte själv utan Nate och Alex var med.Jag kollade på henne och ger henne du-sa-att-VI-två-skulle-umgås minen. Hon bara flina och gick in och killarna stod där och ler. "Välkommen in "  sa jag och ger Kiara en arg "sött" min.
Sen gick vi upp till mitt rum. "Ahaaop..vad ska vi göra?" Frågar jag och kollar på Kiara. Killarna kollade runt och sen kommer Kiara med den värdelösa idéen. " Netflix and chill" sa Kiara glatt och killarna kollar på varandra och börja skratta. "He-he vad rolig du är" sa jag och känner mig lite obekväm när killarna sitter bredvid mig. "Det låter väl kul" sa Alex och gav Kiara en flörtig min. Sen gick vi ner och satte på en film "50 shade of Gray" gissa vem som sa filmen... Jo Kiara. Vi satte på filmen och satte oss i soffan och kollar. Kiara som sagt sitter med Alex och fnittrar. Jag sitter helt stelt bredvid Nate. Nate börja närma sig mer. Jag känner hur hjärtat börja slå snabbare. Tillslut ser jag att Kiara börja små kyssa och över till en hångel. Sen gick de upp och såklart till mitt rum. " du borde tvätta sängkläderna eftersom efter allt Kiara och Alex gör kanske du vill inte sova i din säng" sa Nate och börjar skrattar. Jag nickade och börjar skratta.
Vi bytte film till Grease (älskar filmen liksom0.0) det var hans idé vilken film vi ska se. Efter några minuter kommer Kiara och Alex ner och de pratar inte ens med varandra." Aha vad har hänt nudå" frågade Nate och kollade på båda två. " nä ingeting" sa Alex och hade blicken på tv. "Nånting har hänt eftersom ni pratar inte med varandra" sa jag och börjar flina. Jag känner Kiara och säkert blev hon sur för att hon inte fick ligg. "Han vill inte ligga med mig" sa Kiara surt fast sött surt xD..
" Men gumman. Haha om han inte vill så behöver han inte ligga med dig." Sa jag och börja flina. Hon lipade och har armarna i kors. Jag småskratta och fortsatte kolla på filmen. " Du har tur Amy. Du behöver inte byta sängkläder" sa Nate och blinkade ena ögat. Jag skrattar bara och ser hur Kiara är sur.

{~Fuck IT, just do IT~}Where stories live. Discover now