*Teşekkürler*

1.1K 113 45
                                    

The Drug'u,garip kızı ve zavallı çocuğu severek okuduğunuz için teşekkür ederim.Maceram boyunca yanımda olup yorumlarınızla hem destekleyip hemde güldürdüğünüz için çok ama çok teşekkür ederim.Herkesi ayrı ayrı yazmak benim işim değil bu yüzden bunun okuyan kişi sana çok teşekkür ederim.Emin ol ki benim için özel birisin.

The Drug benim için basit bir hikayeden fazlaydı,garip kız ve zavallı çocuk içimde ki bendi.Aslında hepimiz biraz garip kız biraz zavallı çocuğuz.Kabul edelim arada az da olsa Amy olup elimizdekinin değerini bilemiyoruz.

The Drug'ı okuyan kitlenin çoğu ilk başlarda Cameron için okuyup sonra garip kız Katy için okumaya başladı.Kabul edelim Katy evimizin garip kızı oldu.

Final,ek bölüm ve ikinci kitap konusuna gelirsek;

Taylor neden öldü diye bir sürü mesaja aldım.Aslında ölmesi en başından beri planlıydı zavallı çocuk ilk başlarda en yakın arkadaşından kendini uzaklaştırmaya çalışıyordu ama bilmiyordu ki onun yokluğu acının başlangıcı olacağını.Kısacası haberi yoktu ama Taylor onun her şeyiydi.

Ek bölüm konusunda hâlâ kararsızım,Ecem bir kaç okuyucuya ek bölüm gelecek diye mesaj attığı için sebebsiz bir şekilde buna kendimi mecbur hissediyorum.Eğer ek bölüm olursa büyük ihtimalle Katy ve Cameron'ın düğün sahnesi,Monica'nın doğum sahnesi ya da yıllar yıllar sonrası olacak.

İkinci bir kitap konusuna gelirsem ben uzattıkça uzatan tiplerden değilim benim için tadında bırakmak önemlidir.İlk başlarda kafamda The Drug'ı sadece 10 bölümlük Taylor'ın ağzından bir kitap kurgulamıştım fakat sonra vazgeçtim eğer ikinci kitaba başlarsam taslaklarda ki diğer hikayelere şans verememiş olurum.Yani kısacası The Drug macerası buraya kadarmış.

Son olarak garip kız olun susmayın,ezilmeyin garip kızın size öğrettiklerini yapın -yangın ve katil olmak hariç- Ne olursa olsun susmayın acınızı haykırın kim ne derse desin boşverin onlar için yaşamayın zincirlerinizden kurtulun.Acı sizi bitirmesin acıyı uçurumdan atmayın.Siz acıyı bitirin geretirse acılarla dolu uçurumuzundan atlayın.Emin olun ki daha güçlü bir şekilde kalkacaksınız.

Zavallı çocuk olun-uyuşturucu kullanmayın ve susmayın- sevdiklerinize değer verin ne kadar canınız yansada yine de ayakta durun.Ve arada aptal olun eh hayatta hep akıllı olacak değilsiniz ya.

Şunu unutmayın garip kız aslında sizsiniz ama bunun farkında değilsiniz

Ve ne zaman canınızı sıkan bir şey olursa bana mesaj atabilirsiniz.

Garip kız ve zavallı çocuk her zaman beyninizin içinde ve ruhunuzun en derinliklerinde olacak.

Maymunlu pijamalar aşkına ve Obama sevgimize,hoşçakalın...

THE DRUG /DallasHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin