Pocions

730 20 0
                                    




Les 8 del matí és una mala hora per fer classe de pocions i més si toquen dues hores de pocions i la primera és teòrica. A l'interior de la classe només se sentien les plomes gargotejar sobre el pergamí esgrogueït i un parell de caps anaven caient de tant endormiscats, els quals estaven de costat: un presumia d'uns cabells un xic llargs de color negre atzabeja mentre que l'altre duia una cabellera dorada i arrissada. 

Els dos personatges que posseïen aquell parell de caps semblava que s'anaven despertant a mesura que anaven xerrant sobre l'últim partit de Quidditch, ambdós reien i el professor Llagot els va cridar l'atenció, la noia bufà i va murmurar:

 –Ja saps que hem de fer oi, Black?

Aquest segon va riure i va contestar afirmativament tot picant l'ullet. 

El soroll del timbre omplí totes les sales i corredors de Hogwarts, i en pocs segons aquests es van omplir de estudiants del primer curs fins al 7è. Els nostres amics varen sortir de la classe de pocions de setè, amb dos noies i un noi més. Les dues noies anaven juntes tot parlant animadament amb el tercer noi, els cabells del noi contrastaven amb els cabells rojos de les dues noies.

– Encara no sé com carai vam agafar pocions -sospirà la noia- si no ho aguantem!!

– Jo que sé Nausicä! L'Evans i la Green que ens van enredar, que elles els hi agradés pocions no vol dir que a nosaltres també!– va dir en Black clavant una mala mirada a la Lily i l'Emma, elles dos no es van ni immutar– I a sobre hem d'aguantar les impertinències del Nasdemocs –  va deixar anar un parell de rialles

 – Però a la Lily li agraden oi? -va riure encara més la Nausicä al veure la cara d'en James i la Lily

– Va calla! –va contestar el noi amb el cabell negre estarrufat– El Nasdemocs no té cap oportunitat amb la Lily! - escupí tot encerclant-la per la cintura amb un gest possessiu

 –Voleu parar de dir-li Nasdemocs?! Es diu Severus! A més, es va separar d'en James– deixa'm estar!

La noia pelroja se'n va anar a grans gambades fent créixer cada vegada més la diferència entre ella i el grup, que seguien xerrant sobre la sortida abrupta de la noia.

– Es pot saber perquè carai sempre heu d'esmentar l'Snape davant de la Lily? sou una colla d'imbècils!– va dir la Green fugint darrere de l'Evans

La Nausicä va mirar als dos nois de cabell negre i es va mossegar el llavi inferior

– Potser ens hem passat no?–va sospirar la noia rossa

–Potser...va Daan anem a pispar alguna cosa per menjar mentre en James intenta reconquistar l'Evans– va dir entre rialles en Sirius.

La noia va assentir i ambdós es van dirigir cap a les cuines, en James va mirar com s'allunyaven la Daan i en Black... Només li quedava una opció: anar a magimàtica i suplicar el perdó de la Lily.

En James travessava els corredors a gran velocitat esquivant els alumnes de totes 4 cases, quedaven 5 minuts perquè comencés la classe. Encara que ell no cursés aquella assignatura (igual que la Nausicä, en Sirius, en Remus i en Peter) la Lily si, i l'Emma també, per tant s'hauria d'afanyar.

Després de recórrer mitja escola va arribar a l'aula on feien magimàtica, ja feia uns minuts que havia tocat el timbre però encara no havia arribat la professora, així que en James va entrar a la classe i es va acostar a la Lily.

–Escolta –va murmurar–perdona per insultar en... Severus, no els hi volia seguir el joc però ja saps com és en Sirius...I a sobre la Daan ja saps que es transforma quan està amb en Sirius–digué amb un intent de justificació– ...vols dir que no estan embolicats?– somrigué intentat crear alguna reacció al rostre de la Lily.

HOGWARTS'70Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora