Eve Dönüş

22.2K 1.1K 51
                                    

"Istedigim şey kedicik... " dedi üzerine bastırarak. Istedigim şey sensin .
Sözleri yanağında patlayan tokatla yarıda kesilirken tırnaklarınında bu tokada eşlik ettigini belirten bir sıcaklık yayıldı yüzüne.

Kedicik sonunda tırmaladı.

Yanağı sızlarken ani bir  hızla kızın ellerini yakalayıp tek elle başının üstünde sabitledi.
Kıza sanki daha da yaklaşabilirmiş gibi yaklaştı, gözlerine uzun süre baktı ve
"Biliyor musun kedileri severim fakat vahşi olanları daha çok.. " diyerek dudaklarını kızın dudaklarına hapsetti.
....
"
Katherine adamın sözünü tamamlamasını beklemeden tırnaklarını yüzüne geçirdiğinde ne yaptığını çok sonra fark etmişti. Adam kızgınlıkla kendisine bakarken nefes alıp almaması bile önemini kaybetmişti.
Adam tehlikeli bir sesle "Biliyor musun kedileri severim fakat vahşi olanlarını daha çok " dediğinde ve dudaklarını kendi dudaklarına bastırdığında bütün vücudu kaskatı kesildi.
Anın şoku sadece Katherine'i değil Arthur'u da etkisi altına almış olacak ki bir kaç saniye ne yaptığının ayırdına varmakta güçlük çekti.
Vardığında ise yumuşak dudakların tadını almak için kendi dudaklarını kızın dudakları üzerinde kaydırdı.
Katherine'in kaskatı olmuş bedeni, dudaklarında dolaşan dudakların baskısıyla ne geri çekilebiliyor ne de tepki verebiliyordu.
Daha önce kimse tarafından öpülmemiş yanı karşılık vermek için can atıyor mantıklı yanı ise geri çekil sinyalleri veriyordu.
Nefes alamadığını çok sonra fark etmiş ve istemsiz ağzını açmak zorunda kalmıştı ki bu yaptığına pişman olması yaklaşık aynı ana tekabül ediyordu. Aynı anda adamın dili keşfe çıkmış gibi ağzında dolanmaya başladı. Bundan iğrenmesi gerekirken hoşuna gitmiş olması ise Katherine'i oldukça şaşırmıştı.
Önceleri ders verircesine sert öpüşü bir süre sonra yavaş bir yoğunlukla nazik fakat ısrarlı hale gelmişti.

Ellerini kızın bedenine doğru götüren Arthur için zaman ve mekan sadece isimden ibaretti. Hatta kızın ellerini ne zaman bıraktığını dahi hatırlamıyor ve anın büyüsüne kapılmış bir şekilde karşısındaki ateş parçasından başka bir şey düşünmüyordu. Kendini nasıl bu kadar kaptırabilmiş ve kontrolü kaybetmişti anlam veremedi.

Katherine serbest kalan ellerini koyacak bir yer bulamamış ve adamın omuzlarına yerleştirmişti. Omuzları bile kaslıydı ve kavramakta zorluk çektiğini fark edince ensesine götürdü.

Arthur bu hareket karşısında inlememek için kendini zorladı. Bir ders vermek istemişti ama sonucu beklemediği şekilde gerçekleşmişti.  Kahretsin ki kesinlikle beklememiş istemişti. Bir eli kızıl saçlarında diğer eli belinde olacak sekilde kızı kendisine daha çok bastırdı.
Ikiside cehennem ateşinin içinde yanmaya hazır bedenlerini birbirine dayamıştı ,yakınlık ikisini de etkisi altına alacak şekilde sıcaktı.

Katherine vücuduna dokunan ellerle kendine gelirken ne yaptığını son anda fark etti. Tanımadığı bir adamla öpüşüyordu! Yüce Tanrım!

Hadi ama Kathy adama dokunurken bunu istemiştin ve hareketlerinin gayet farkındaydın diyen iç sesini umursamayarak adamın ensesine koyduğu ellerini çekip ittirdi.

Arthur öpüşmeleri derinleşirken kızda olan değişimleri fark etmemiş bu yüzden kızın itmesi ile istemeyerek de olsa ondan ayrılmıştı .

Katherine adamı iter itmez titremeye başladı. Lanet olsun az önce yanıyordu şimdi ise üşüyor.

İkiside nefes nefese birbirlerinin gözlerinin içine bakarken ; Arthur kızın öpüldükten sonra bir Tanrıçaya benzediğini düşündü. Öpüşmekten şişmiş kırmızı dudaklar ve daha fazlasını bekleyen bir beden.

"Kathy tatlım sabahtan beri seni arıyoruz. Yine göle gelmiş olduğunu düşünerek doğru tahmin etmişim " diyen Bethia'nın zaten yeterince göremeyen gözleri bir süre Katherine üzerinde dolaştıktan ancak çok sonra yanındaki adamı fark edebildi.
"Aman Tanrım. Katherine!!"

Düşlerimin Kızıl Saçlı Kızı(Tamamlandı)Where stories live. Discover now