ch.3

1.5K 127 38
                                    

Kluci a Es příjdou tak za hodinu....

Po půl hodině se do pokoje přiřítí Peter.

Peter Pettigrew je další z Pobertů měří asi tak metr sedmdesát a má blonďaté oči a vodnatě modré oči. Není zrovna nejhezčí, ale dal by se popsat jako roztomilý. Není ani moc chytrý většinou mu musí pomáhat kluci.

"Co tu děláš tak brzo?" Zeptám se ho a on se lekne a nadskočí.

"Zapomněl jsem si učebnice" usměje se a zase vyběhne z pokoje. Pokrčím nad tím rameny a pokračuju ve čtení.

Nic. Nic mě nenapadá. Snape by si zasloužil něco drsnějšího než ho zaklít aby mu rostly nehty na nohou. Asi to budu muset nechat na klucích. Vstanu z postele a rozhlédnu se po pokoji ve snaze najít Pobertův plánek. Po chvíly zmateného rozhlížení se po pokoji jsem to vzdala, protože nebyla žádná šance, že bych ho v tomhle pokoji našla. "Accio Pobertův plánek" pronesu jednoduchou formuli a jen tak tak uhnu letícímu kusu papíru. Sehnu se a seberu ho ze země.

Pobertův plánek jsme začali vytvářet ve třetím ročníku a dokončili jsme ho v šestém ročníku. Takhle vypadá jako kus obyčejného pergamenu, ale po pronesení 'Slavnostně přísahám, že jsem připraven ke každé špatnosti' se otevře a začne se tam objevovat pozoruhodná kresba vnitřku Bradavic a všech tajných chodeb,skrýší a zkratek. A také všichni lidé a duchové v Bradavicích,kde jsou. Kdykoliv.

Zavzpomínám na to,jak jsme to vlastně dokázali a pousměju se. Byla to fuška. Remus obstaral všechny náročná kouzla, James obstaral všechny Kouzelné Formule, Sirius nakreslil tu pozoruhodnou kresbou Bradavic, já jsem obstarala všechny kouzla z Přeměňování, a Peter...Peter obstaral jídlo.

"Slavnostně přísahám, že jsem připraven ke každé špatnosti"zamumlám a plánek se rozevře. Vyhledám Ester,která se nachází v učebně Starodávných run. Sednu si na zem a se slovy "Neplecha ukončena" plánek zavřu a položím na sstůl. Povzdechnu si a v tu ránu se ozve hlas od dveří.

"Dokázal bych tě takhle vzdychat i na jiných, pohodlnějších místech" řekne s úsKlebkem Sirius. "Merline! a na tohle balíš ty chudinky?"zasměju se Siriusovo úchylné poznámce a kouknu na něj.

Opírá se o rám dveří a úšklebek mu hraje na rtech

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Opírá se o rám dveří a úšklebek mu hraje na rtech. Má na sobě bíou košili a koženou bundu a roztrhaný černý džíny. Kravatu má okolo ruky uvázanou. "Kde máš Jamese?" Zeptám se ho."Bude tu za tři...dva...jedna..te""Jsem tuuuu!"přeruší Siriuse výkřik Jamese. "A Rem?" zeptám se jich"Tady!"ozve se a po chvilce se vedle Siriuse a Jamese objeví Rem.

Remus Lupin, je vysoký asi metr osmdesát pět. Je hodně hubený. Má světle hnědé, kudrnaté vlasy a zelené oči. Na obličeji má tři jizvy a na rtech má vždy milý úsměv. Miluje si číst a učit se a je to vlkodlak, a proto jsem já a zbytek Pobertů ze sebe udělali zvěromágy. Remus je prefekt ještě s Lily a je neskutečně milý.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Feb 21, 2016 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

how to be a heartbreaker; s. blackKde žijí příběhy. Začni objevovat