meeting the characters (pt.2) | poznávání postav (část 2)

1.4K 98 11
                                    

V tu chvíly okolo projde Lily Evansová a její kamarádka Dorcas Meadowes......

Lily Evansová je vysoká zrzka. Nemá ale zrzavé vlasy, jako ostatní zrzky. Ne ona je má přímo ohnivě rudé. Vlasy jí sahají až po lopatky a má smaragdově zelené oči. Je chytrá a je to prefektka. S nikým nemá problémy a se všemy vychází. Skoro se všemi. Nemá ráda Poberty a to hlavně Jamese, který jí miluje a pořád jí zve na rande. Já a Lily se moc nemusíme, zdá se mi, že se občas chová k Jamesovi jako mrcha. A její kamarádka Doe je hodná. Jsme kamarádky a podle mě to Lily trochu vadí.

Doe je malá holčina s blonďatými rovnými a dlouhými vlasy. Má modré oči a pár pih narozdíl od Lily, která má spousta pih. Myslím si, že Doe a Rem k sobě něco cítí, ale nechtějí si to přiznat. Remus kvůli jemho malému chlupatému problému( název, který vymyslel Sirius když jsme ve druhém ročníku zjistili, že je Rem vlkodlak). A Doe si to podle mě nechce přiznat, protože by Lily asi nebyla moc ráda kdyby chodila s Pobertou, i když je to Rem.

Obě dvě chodí s námi do ročníku a do Nebelvíru.

"Ahoj Doe" usměju se na Dorcas. "Ahoj Troy" usměje se na zpět a šťouhne Lily do břicha, Lily poté protočí oči a kývne na mě "Whiteová"."Evansová" oplatím jí."Zdar Doe a Evansová" vykřikne Ester, ale ty dvě už ji neslyší.

"Drzost" zavrčí Es a já se rozesměju"Asi tě neslyšeli". "To tak tu mrchu Evansovou nenávidím" řekne potom co spolkne sousto a já protočím oči. "Troy!"ozve se dvojhlasně od dveří do kterých se vřítili Sirius a James.

Sirius Black je ještě s Jamesem Potterem nejoblíbenější kluk na škole. Rád ale říká že on je ten oblíbenější, rozhodně má ale větší fanklub. Někteří kluci jsou pro něj gayové. Vážně. Měří asi metr devadesát a z Famfrpálu má vypracovanou a svalnatou postavu. Má bouřkově šedé oči, které jsou nádherné a černé vlasy, které když je horko nosí v drdolu. Je strašně chytrý, i když se neučí což je dost nefér pokud se mě zeptáte. Prohašuje o sobě, že je Punk Rock, ale jeho chování to moc nepotvrzuje. Je to Bradavický Cassanova. A je to můj nejlepší klučičí kamarád. S Jamesem jsou to ti nejdětinštější lidi na planetě zemi, ale jakmile je naštvete udělají vám ze života peklo a já jim pomůžu.

James Potter je už od třetího ročníku zamilovaný do Evansové, která mu ale nadává a nemá ho ráda. Ten ,kdo Jamese nezná nepozná ,že mu je to líto ,ale my kteří ho známe poznáme, že ho to bolí. Ma asi tak metr osmdesát osm a má také vysportovanou postavu z famfrpálu, kde je jako kapitán. Má tmavě hnědé rozcuchané vlasy, jako by právě slezl z koštěte a hnědé oči, které se schovávají za kulatými,černými brýlemi. Se Siriusem jsou jako bratři. Doplnují si věty až je to děsivé.

"Ach Troy-"začne James když se ke mně dostane "Tak moc-" doplní ho hned Sirius, tady máte to doplňování"si nám chyběla" dokončí společně a plácnou si."Ahoj Es" doplní ještě a ona jim zamává, protože má plnou pusu. "Taky vás ráda vidím, ale nemáte být na hodině?" Zeptám se jich, když si k nám přisednou."Možná..."nechá doznít větu James."Vyklopte to" nařídím a Sirius spustí. Sirius je strašně ukecaný ,když na to přijde."No prostě jsme se s Jamesem sešli před skleníkama, kde jsem si ještě upravil vlasy,protože okolo procházela Ellie z Havraspáru nebo Mrzimoru možná Nebelvír už nevim a samozřejmě že jsem zjistil, že moje vlasy vypadají úžasně jako vždy. Krásně se le-" "Promiň Ri, ale mě nezajímají tvoje vlasy chci vědět proč jste odešli z hodiny"přeruším ho, věřte mi že když začne mluvit o svých vlasech musíte ho zastavit co nejdřív jinak ho už nikdy nezastavíte."Teď jsem se urazil"zasměje se a já,Es a James s ním."Prostě jsme podpálily Malfoye a hlavní oběť Srabuse" mrkne Sirius a James pokračuje "A Prýtová nás vyhodila, a tak jsme museli opustit pana Náměsíčníka a pana Červíčka"vzdychne dramaticky."Stejně to nechápu vždyť jsme neudělali nic hroznýho že jo Jamesi?"začne Sirius,který se zřejmě odurazil. James pokýve hlavou. "Máme trest".

how to be a heartbreaker; s. blackKde žijí příběhy. Začni objevovat